Işığımı güneş bile kıskanırBak canim , senin sinsi gölgen benim isigima düsman olamaz: )
Işığımı güneş bile kıskanırBak canim , senin sinsi gölgen benim isigima düsman olamaz: )
Aman be sen de bir bilgi vereceksin ne isim var ne nick var Adam akıllı söylesene böyle dedikodu mu yapılır olacak şey değilİlk kez birini banlanırken gördüm. Şahit falan yazmasalar bari 😛
Kim okuyor o tarafa doğru yazalım?
Yazıyorum bekle.
Ben cikartamiyorum yardim ettÜstündeki yılların yorgunluğunu çıkart geliyorum.
Dur hayatındaki fazlalıklardan başlayalımBen cikartamiyorum yardim ett
Baslayalim hadi heycanlandimDur hayatındaki fazlalıklardan başlayalım
Olmaz 12 kişi izliyor. Sen arka tarafa gelde şu hatıralarını orada çıkaralım. Herkes bilmesin.Baslayalim hadi heycanlandim
Hatiralar sarmis dort bir yarimiiiOlmaz 12 kişi izliyor. Sen arka tarafa gelde şu hatıralarını orada çıkaralım. Herkes bilmesin.
.d ama sen illa trip at diyorsunİnşallahla filan olmuyor bu işler :))
Katiyen öyle bir şey demiyorum. 😀.d ama sen illa trip at diyorsun
Dedin dedin geçti İbrahim!Katiyen öyle bir şey demiyorum. 😀
Alt tarafı tavla yahu :)Dedin dedin geçti İbrahim!
Avans canım o yenilmek değilAlt tarafı tavla yahu :)
Ne olmuş yani 3 - 0 yenildiysen 😀
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.