Buluşalım hadiHıı bakalım…
18 Mart olduğu için milli takımda buluşalım en iyisi.
Pek hoşuna gitmedi galiba
Buluşalım hadiHıı bakalım…
FENERBAHÇE'li olduğumu öğrenmen hiç hoşuna gitmedi anlaşılan........Hıı bakalım…
Seni de böyle kabullencez, napalım 😁Buluşalım hadi
Pek hoşuna gitmedi galiba
Bende seni böyle kabul edeyim bari napayımm etki tepkiiSeni de böyle kabullencez, napalım 😁
Ya bak… Allah şifanı versin demeyim demeyim diyorum, üzerime geliyorsun 😏Bende seni böyle kabul edeyim bari napayımm etki tepkii
Beni böyle dualarla beddualarla korkutamazsınız küçük hanım!!!Ya bak… Allah şifanı versin demeyim demeyim diyorum, üzerime geliyorsun 😏
Ürkütmeden çözeceğim bu zıtlaşmayı.Beni böyle dualarla beddualarla korkutamazsınız küçük hanım!!!
Ayrıca seviyorum
Ürkütmeyi deneyebilirsiniz efenim sorun yok şayet; demirden korksaydıkkkkkkk trene binmezdikkk anlıyormusunuzz????İÜrkütmeden çözeceğim bu zıtlaşmayı.
Sevdiklerinize tutkuyla bağlısınız sanırım 🤔
Ooo demir ve trene geldiysek, konu kilit 😁Ürkütmeyi deneyebilirsiniz efenim sorun yok şayet; demirden korksaydıkkkkkkk trene binmezdikkk anlıyormusunuzz????İ
Kesinlikle tukuyla bağlıyız efenim 😊
Ne kadar kararlı olduğumu anla diye söyledim 😁Ooo demir ve trene geldiysek, konu kilit 😁
Farkettim efendim, farkettim. Yoksa bunca rağmenler arasında bunca sevgi imkansız olurdu 😊
A aaa lütfen…Ne kadar kararlı olduğumu anla diye söyledim 😁
Özlü sözlerle yada kamyon arkası sözlerle devam ettirmemek için kendimi zor tutuyorum ama susacağım lkajsd
Üzerime rahat bir şeyler giyip geleyim o zaman ben 😄A aaa lütfen…
Rahat ol. Kendi forumunmuş gibi![]()
Ama işte böyle derseniz, siz beni korkutursunuz efendim 😅Üzerime rahat bir şeyler giyip geleyim o zaman ben 😄
Hayda neden korkuyorsunuz efenim soyuncam demedim klasjdAma işte böyle derseniz, siz beni korkutursunuz efendim 😅
O kadar rahat edecekseniz, ben çıkış yapayım mı?😁
Bu durumda içi fesat olan ben oldum değil mi?Hayda neden korkuyorsunuz efenim soyuncam demedim klasjd
![]()
Maalesef üzülerek söylüyorum ki sen oldun.Bu durumda içi fesat olan ben oldum değil mi?
Yazıklar olsun!
Nobody beyefendicim, size zaman zaman inanasım geliyor ama sonra sakın diyorum… Şu mesajında üzülerek söylediği tek bir kelime yok, sakın! 😁Maalesef üzülerek söylüyorum ki sen oldun.
Olsun üzülme bende az fesat sayılmam 😊
Kafanda nasıl bir ben yarattın acaba gerçekten çok merak ediyorummNobody beyefendicim, size zaman zaman inanasım geliyor ama sonra sakın diyorum… Şu mesajında üzülerek söylediği tek bir kelime yok, sakın! 😁
Tıpatıp Kermit’e benzediğinden emin olabilirsin 😅Kafanda nasıl bir ben yarattın acaba gerçekten çok merak ediyorumm
Bir gün daha detaylı bir analiz bekliyorum efenimmTıpatıp Kermit’e benzediğinden emin olabilirsin 😅
Karakterin tarifi biraz daha çetrefilli tabi 😁
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.