sigarayı aşırı azalttığım için kendimi ilk defa tebrik ediyorum.şu manzaraya sebep olan ibnenin evlatları her kimse onlar okusun. Sizin ben zürriyetinize fısıldayayım.
Ekli dosyayı görüntüle 10123
Vay anasını hiç kimse içip içip adımı sayıklamadı özendim şimdi @CaT @Chen @döngüsel @Süreyya sizinle adınıza naralar atan bir erkek oldu mu?Lütfen artık içip içip sarhoş olup ben onu seviyorum o benim aşkım diye anlatıp durma insanlara her yerden engelledim çevrem kalmadı sayende rica ediyorum yapma artık bana bunu bittiğini kabullen ve yolumdan çekil yapma beni seninmiş gibi lanse etme artık lütfen yapma kimsem kalmadı senin yüzünden..
Biz ne zaman yaşarız ne zaman bize niye olmuyor altın mı değil ayarı mı düşükOlmadi Fluffycim...
Bize muptela olanlar,direkt intahar.Pp
Aman ayyaslarla ne isimiz olur ilahi Fluffy.Biz ne zaman yaşarız ne zaman bize niye olmuyor altın mı değil ayarı mı düşük
Sevgili Boboc,
3 gün şoförlüğümü yaptın teşekkür ederim. Eğer böbreklerimden rahatsız olursam yakın zamanda senin arabanın klimalarına dava açarım, bilmiş ol.
Sürekli dinlediğin Türkçe şarkılarla Türkiye'de yaşayan arkadaşını ne kadar benimsediğini hissettim.
Adana Kebab çok sevdiğini dile getirmek için "I like Adana" demen "I like hot" demen gözlerimi yaşartmadı.
Tavsiyeme uy ve Urfa Kebab ye.
Sana hatıra olarak verdiğim 50₺yi iyi sakla. Bir zaman gelecek o paranın karşılığında 100€ verecekler. Daha iyi saklarsan bozdurmayıp 1400€ aldığın günü d görebilirsin.
Evet kendi isteği ile kaldırıldı ama özelden atabilir dilerse 🤗@SoCRaT
Bizi etiketlediğin konuyu bulamıyorum. kaldırıldı mı acaba?
Evet kendi isteği ile kaldırıldı ama özelden atabilir dilerse 🤗
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.