Profiline girip selamünaleyküm yazacaktım herkes giremez göremez dedi... Çıkıyorum buralardan.Ben? Beeeeeeen? Yani ben?
Hangi tarafa yıktım doğru söyle![]()
Biznis girişler var parayı eksik mi verdinProfiline girip selamünaleyküm yazacaktım herkes giremez göremez dedi... Çıkıyorum buralardan.
Fazla baz aşık uslandırır olmasın Eru eski aşıklar var ya saz çalan uslana uslana yazdı o şarkıları ama adamlar usanmamışFazla naz aşık usandırır.
Valla ben yine de fazla naz aşık usandırır versiyonunu kullanayım. Çok doğru bişeyr evrilmiş çğnküFazla baz aşık uslandırır olmasın Eru eski aşıklar var ya saz çalan uslana uslana yazdı o şarkıları ama adamlar usanmamış
Seven usanır mı? Aşık usanırsa buna nasıl aşk diyebiliriz?Valla ben yine de fazla naz aşık usandırır versiyonunu kullanayım. Çok doğru bişeyr evrilmiş çğnkü
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.