Meditasyon yapiyorum arada, ona denk geld
Kübo hep merak etimişimdir. bu meditasyondana en iyi sonucu almak için kaç mm ile yapmak gerekir. mmmmmmmmmmm yetermi mesela :)ahh @simbat yine de dedim uzun bir şey okuyacağim...
chen bu sefer en kısasıydı üzerinde çalıştığım bi şey var ama orta uzun olacak:))ahh @simbat yine de dedim uzun bir şey okuyacağim...
Merak içindeyim bekliyorumchen bu sefer en kısasıydı üzerinde çalıştığım bi şey var ama orta uzun olacak:))
bişi yazardım da en az 6 yıl yerim diye yazamıyorum
Ciddiyetime bak heleEn kısa esprinin bile kadınlar üzerinden yapılması. Buna Bi başkaldırı gerekir
Acaip güldümhiç unutmam, bir gün iş çıkışı yorgun argın eve dönerken apartmanın önündeki kamelyada birkaç kadın oturmuş konuşuyorlardı. ama nasıl bir konuşma. zannedersin ki arı kovanı. hepsi bişeyler anlatıyor, kimin kime ne dediği belli değil... hayretle bakarak girmiştim binaya![]()
Ben zaten bu erkekleri hic anlamıyorum niye boyle yapiyolar . Arkanizdayim efenim.Ciddiyetime bak hele
Pat diye yapıştırmış kurban olduğum.dMeditasyon yapiyorum arada, ona denk geldiyse
Pat diye yapıştırmış kurban olduğum.d
Çokta güzel olmuş jdjdjdIki yil önce hangi kafayla yazmissam bunu djjd
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.