Dolar Ekimde Şahlanıyor - Selçuk Geçer

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, e
Ekim'de doların deprem etkisi yaşatacağını açıkladı. Yatırımcıların en çok merak ettiği sorulardan biri olan ''dolar ne kadar olacak?'' sorusunun yanıtı Selçuk Geçer'den geldi. Geçer doların ekim ayında geleceği seviyeyi açıkladı.

EKİMDE BÜYÜK DEPREM GELİYOR!

Piyasalardaki dalgalanmaların etkisiyle neye yatırım yapacağını şaşaıran yatırımcılar ''dolar ne kadar olacak, dolar yükselecek mi, düşecek mi, dolar ne olur?'' sorularını araştırıyor.

Ekonomist Selçuk Geçer, beklenen açıklamayı peş peşe yaptı. Geçer bu tarihten sonr dolar satanların çok pişman olacağını ve piyasaların karışacağını açıkladı.

DOLAR NE KADAR OLACAK?

Dolara yatırım yapan yatırımcıları uyaran Geçer, ellerindeki dolarlara sahip çıkmalarını söyledi. Geçer, Geçer, Eylül-Ekim ayları arasında doların 38 TL seviyesine ulaşacağını belirtti. Geçer, doların şu anda 38-40 TL seviyesinde olması gerektiğini ve bu seviyeler için Eylül-Ekim aylarının geç bile olduğunu kaydetti.

DOLARDA SON DURUM! BUGÜN DOLAR/TL NE KADAR?
Dolarda son durum merak edilen konular arasında yer alıyor. Yatırımcılar ''dolar bugün yükseldi mi, düştü mü?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. Dolar/TL kuru bugün güne yükselişle başladı. Perşembe günü açıklanan ABD enflasyon rakamlarından sonra düşüşe geçen dolar yeni haftaya yükselişle başlamaya hazırlanıyor.

Dolar/TL kuru bugün 27,090 liradan alınıp, 27,125 liradan satılıyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru alış fiyatı 29,58 lira, satış fiyatı ise 29,699 lira. Euro dolar paritesi bugün 1,0949 oldu.

Emlak kulisi

• Beğen
Tepkiler: Eru

forumtutkunu

Platin Üye
olabilir mi öyle bişey :honk:
Faiz artırıp baskılarlar :honk:

forumtutkunu

Platin Üye
Ekonomi 2026 yılında düzelecekmiş :honk: Şimşek bey öyle diyor :honk:

WarrenBuffett

Uzaklaştırıldı
Selçuk geçer şu dediklerinin çoğu tutmayan adam değilmiydi? benmi yanlış hatırlıyorum.
Ara sıra da olsa, bir iki şeyi tutturuyor. Bozuk saat misali. Ama doların çıkacağını zaten sağır sultan bile biliyor. Körfez paralarıyla doları trade ediyor MB. Bu da eninde sonunda patlayacak ellerinde ki, KKM bombasını saymıyorum bile.

Ara sıra da olsa, bir iki şeyi tutturuyor. Bozuk saat misali. Ama doların çıkacağını zaten sağır sultan bile biliyor. Körfez paralarıyla doları trade ediyor MB. Bu da eninde sonunda patlayacak ellerinde ki, KKM bombasını saymıyorum bile.
Evet ama bana 38-40 çok uçuk geldi 30 görür ama üstüne fazla çıkartmazlar gibime geliyor.

WarrenBuffett

Uzaklaştırıldı
Evet ama bana 38-40 çok uçuk geldi 30 görür ama üstüne fazla çıkartmazlar gibime geliyor.
Uçuk geldi? Yıllık enflasyon % 120'yi aşmış, hükümet hala yıllık enflasyonun altında mevduat faizi veriyor. Borsa desen dar bir aralıkta gidip geliyor. Yatırımcıları direkt dolara yönlendiriyorlar farkında değiller. Adamlar aynı hamlelerden, farklı sonuçlar bekleyecek kadar ahmaklar. Bu kadar ahmağın yönetimde olduğu ülkede de, dolar 40'ı rahat bulur.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
O gün olmazsa başka gün zaten çıkacak, bize bilmediğimiz şeyi söylemiyor.
38 40 sevisiyesine ulaşinca da ben demiştim diyecek

Yapılan açıklamalar bizi şaşırtmıyor dese ki dolar 2 TL olur bak o zaman şaşırırız

WarrenBuffett

Uzaklaştırıldı
O gün olmazsa başka gün zaten çıkacak, bize bilmediğimiz şeyi söylemiyor.
38 40 sevisiyesine ulaşinca da ben demiştim diyecek

Yapılan açıklamalar bizi şaşırtmıyor dese ki dolar 2 TL olur bak o zaman şaşırırız
O bu hükümet ile imkansız.

Uçuk geldi? Yıllık enflasyon % 120'yi aşmış, hükümet hala yıllık enflasyonun altında mevduat faizi veriyor. Borsa desen dar bir aralıkta gidip geliyor. Yatırımcıları direkt dolara yönlendiriyorlar farkında değiller. Adamlar aynı hamlelerden, farklı sonuçlar bekleyecek kadar ahmaklar. Bu kadar ahmağın yönetimde olduğu ülkede de, dolar 40'ı rahat bulur.
Olabilir, bekleyip göreceğiz.

Üst Alt