Teşekkürlerİyi yıllar
Teşekkürlerİyi yıllar
senle aramızdaki her şey bitti artık................Alien filan mı çıkacak 🙄
işte aradığımız kaossenle aramızdaki her şey bitti artık................
ben sana heyecanla bi haber verecektim kursaamda kaldı, buraya kadar
sen buna kaos demişsin ama bu benim dişimin arasına sıkışan çekirdek kabuğu olamazişte aradığımız kaos
Burada çok karşılaşmadığımız durum ondan mütevelli senin için küçük ama forumsal için büyük bir meselesen buna kaos demişsin ama bu benim dişimin arasına sıkışan çekirdek kabuğu olamaz
@ufuqq yumuşatır seni pamuk gibi olursunsen buna kaos demişsin ama bu benim dişimin arasına sıkışan çekirdek kabuğu olamaz
bayılırım gittiğim yere beraberimde baharı götürmeyeBurada çok karşılaşmadığımız durum ondan mütevelli senin için küçük ama forumsal için büyük bir mesele
sanmıyorumm...@ufuqq yumuşatır seni pamuk gibi olursun
Bence çok fazla yasak elma izliyorsun. Acilen yasak elma izlemeyi azaltmalısın. Başaramıyosan eğer; Alo yasak elmayı bırakma hattımıza başvuru yapabilirsin yardımcı oluruzbayılırım gittiğim yere beraberimde baharı götürmeye
sanmıyorumm...
yasak elmamızı bölemeyeceksinizBence çok fazla yasak elma izliyorsun. Acilen yasak elma izlemeyi azaltmalısın. Başaramıyosan eğer; Alo yasak elmayı bırakma hattımıza başvuru yapabilirsin yardımcı oluruz
KeroLayn ciğim, ikna kaabiliyeti yüksektir, kim bilir kaç hakimin kaç savcının aklını başindan aldi nasıl kazanıyor sanıyorsun davalarıbayılırım gittiğim yere beraberimde baharı götürmeye
sanmıyorumm...
peehhhhhKeroLayn ciğim, ikna kaabiliyeti yüksektir, kim bilir kaç hakimin kaç savcının aklını başindan aldi nasıl kazanıyor sanıyorsun davaları
Vatan savunur gibi yasak elmayı savunma noktasına nasıl geldiğini anlamaya çalışıyorum şuandayasak elmamızı bölemeyeceksiniz
müziğini dindireemeyeceksiniz...........!!!!!!!!!!!!!111!!!!1!!1!
KeroLayn yenge üzme oğlumuzupeehhhhh
bebeğimsu senin karşında kd var, sen de kimle dans ettiğinin farkında değilsin sanırım henüz
kimse beni ikna edemez, ben istersem ikna olurum
benim sağım solum belli olmaz bana güvenilmezVatan savunur gibi yasak elmayı savunma noktasına nasıl geldiğini anlamaya çalışıyorum şuanda
önce o beni üzdüüü..................KeroLayn yenge üzme oğlumuzu
Olduğu kadar ya ne yapalım pusulamız yanımızda sorun yokkbenim sağım solum belli olmaz bana güvenilmez
gidim aşk acısı çekeyimsenle aramızdaki her şey bitti artık................
ben sana heyecanla bi haber verecektim kursaamda kaldı, buraya kadar
gidim aşk acısı çekeyim
....
teşekkür ederimMutlu yıllar efenim..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.