Sevdiceğimsinsevdiceğim derkennn
sevdiceğin miyim gereçktennn![]()
Benimsin
.
Sevdiceğimsinsevdiceğim derkennn
sevdiceğin miyim gereçktennn![]()
Sevdiceğimsin
Benimsin
.
ben düğün müğün istemiyom bu youtube piskolojimi bozuyooo ne çıktı bak .s.sYaz düğünü mü
Sonbahar düğünü mü
Kış düğünü mü
ben düğün müğün istemiyom bu youtube piskolojimi bozuyooo ne çıktı bak .s.s
Allah ımm deprem mi olacak salı sallanacak mi kdkdkNutellam
Yarın sabah evlenelim hazırla valizini
Salı da çocuk yaparız
Ramazan gelsin artık şu forumaAllah ımm deprem mi olacak salı sallanacak mi kdkdk
Teşekkürler @Oggy hanımbeyciğimadamın avukat ve koç burcu olduğunu nerden biliyosunuz..... ben sadece nikinden dolayı adının ufuk olduğunu biliyorum...... yaşını bilen yok mu genç mi, olgun mu, yaşlı mı onu öğrenemedik...... kübra hanım da yazmamış..... neyse mutlu yaşlar, ufkunuz yaşamınız boyunca hep açık olsun ufuk beycim.....
Az kaldi azz her yeri mahyalarla aydınlatacağiz...Ramazan gelsin artık şu foruma
Sahura doğruAz kaldi azz her yeri mahyalarla aydınlatacağiz...
İftara doğrular olur mu bilmem ama sahur öncesi ve sonrası olabilir açken konsantre olabilir miyim acabaSahura doğru
İftara doğru programları olacak mı
Açken sen sen değilsin ya hadi hayırlısıİftara doğrular olur mu bilmem ama sahur öncesi ve sonrası olabilir açken konsantre olabilir miyim acaba
benim doğum günümle birlikte bir ay içinde doğanlar koç burcu oluyoadamın avukat ve koç burcu olduğunu nerden biliyosunuz..... ben sadece nikinden dolayı adının ufuk olduğunu biliyorum...... yaşını bilen yok mu genç mi, olgun mu, yaşlı mı onu öğrenemedik...... kübra hanım da yazmamış..... neyse mutlu yaşlar, ufkunuz yaşamınız boyunca hep açık olsun ufuk beycim.....
Benden narsist hatunbenim doğum günümle birlikte bir ay içinde doğanlar koç burcu oluyo
ben de adını başlıktan öğrendim, ne çok ortak yönümüz var oggy![]()
bunlar gizli bi bölüme cv koyuyor bence kerolayncım..... oradan okuyup öğreniyorlar birbirlerini..... biz düz..... nikten öteye gidemiyoruz kimsede.....benim doğum günümle birlikte bir ay içinde doğanlar koç burcu oluyo
ben de adını başlıktan öğrendim, ne çok ortak yönümüz var oggy![]()
İfşa oldukbunlar gizli bi bölüme cv koyuyor bence kerolayncım..... oradan okuyup öğreniyorlar birbirlerini..... biz düz..... nikten öteye gidemiyoruz kimsede.....
estağfurullahBenden narsist hatun
bana da öle geliyo .s.sbunlar gizli bi bölüme cv koyuyor bence kerolayncım..... oradan okuyup öğreniyorlar birbirlerini..... biz düz..... nikten öteye gidemiyoruz kimsede.....
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.