Ben bilem bu kadar muhteşem olduğumu düşünmüyordum iyi geldiIyiki aramizdasin forumumuzun ser verip sir vermeyen avukatimiz, koç burcu erkegi, naif narin güzel arkadasimiz iyiki dogmussun @ufuqq 🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Birlikte aynı nutellaya kaşık banmak dileğiyleSeni tanımak çok güzel Ufuk, uzun zamandır tanıyor olmak daha güzel Ayrı Kaldiğimizda özlüyor olmak bile güzel
Sonradan tekrar kucaklaşabiliyor olmak, triplerimi çekebiliyor olman muhteşem 😁
İyi ki tanişmişiz
Nasıl başladıysa öyle gider sözünü yaşatıyoruz çok komik ve neşeli başlamiştik ve hala öyle devam ediyor
Yeni yaşinda da hep burnunun dibinde oluruz inşallah nfkdk uzun yıllar geçse de bir şekilde sen de yanımızda ol
Nice nice mutlu yılların olsun
![]()
Allah nutelladan ve sevdiklerinden ayırmasın çiçeğim
Teşekkür ederim bence de iyi ki doğdum, dünya benim doğumum ile daha da güzel olmadı mıMutlu yıllar sanaaaaa! Mutlu yıllar sanaaaa!
İyi ki doğdun. Sağlıkla, huzurla, neşeyle nice yaşlara.: )
Teşekkür ederim 🙏 🤩
Ben bu hatuna nasıl aşık olmam kiyaaa aşkütellamın doğum günü bugünnnnnnnnnnnnn
iyi ki doğmamış mı sizce de, ne kadar şanslı olduğumu anlatmaya gerek yok, görüyorsunuzz
ben sürpriz yapcaktım yaa sanki unutmuş gibi yapıp gece 12 şaaak açcaktım konuyu neden bozdunuz sürpriizi![]()
yaa hayır asıl ben nasıl aşık olmam bu adamaaaBen bu hatuna nasıl aşık olmam ki
Kalbimin sahibi, yaşam sebebim
İyi ki bulmuşum seni, ben bu dünyaya senin için gelmişim 💓
Teşkür ederim sayın yönetici.Mutlu yıllar.
yaa hayır asıl ben nasıl aşık olmam bu adamaaa
sanırım duygularımı en iyi ifade eden şarkı ekteki gibidir.
saygılarımla, iyi çalışmalar
yeni yaşının sana getirdiği en güzel hediye 'benim' diye düşünüyorum ama yine de sen bilirsinnHediye konusunda hala kararsız isen
Klipteki arabayı alabilirsin
🤗
Bugüne kadar aldığım en güzel hediyemsinyeni yaşının sana getirdiği en güzel hediye 'benim' diye düşünüyorum ama yine de sen bilirsinn![]()
yaaa bugün niye pazarrrBugüne kadar aldığım en güzel hediyemsin
sevdiceğim derkennnYiğidim didi Altan o da seviyor lem
İplik bağlasan bile yeter sevdiceğim yeşil eriğim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.