Bazı insanların değeri anlatılmaz, sadece hissedilir. Sen de benim için onlardan birisin. Yeni yaşının sana umut, başarı, sağlık ve içten bir mutluluk getirmesini diliyorum
Rojbûna te piroz be...
Rojbûna te piroz be...
Her yerden kutlamışsın Kedicim, teşekkür ederim tekrardan. İyi ki varsın <3Bazı insanların değeri anlatılmaz, sadece hissedilir. Sen de benim için onlardan birisin. Yeni yaşının sana umut, başarı, sağlık ve içten bir mutluluk getirmesini diliyorum
Rojbûna te piroz be...
Teşekkür ederim.Mutlu yillar dilerim.
Teşekkürler dostum, selamlarımla...ailen ve sevdiklerinle beraber nice güzel yaşların olsun güzel dost 🌹
Tekrardan teşekkür ederim. Burada da olduğunuzu gördüğüme sevindim. Selamlar...Doğum günün kutlu olsun, nice senelere
Teşekkürler Palamut hocam, sağolun.Nice mutlu yıllara no abi
Sağol Zeynep, çok teşekkürler. Seni gördüğüme sevindim bu arada. Selamlar.Doğum günün kutlu olsun hocam sevdiklerinle nice güzel yıllara..
Teşekkürler Küboo hnm.@No Pasaran
Dogum günün kutlu olsun, nice mutlu yillar dileriz ☺️
Sağol süricim, bilmuhakabele, duygudaş olmak da ayrı bir güzel. Çünkü ben de seni iyi ki tanıdım. Hayırlı Cumalar, selamlar <3Hacım.
Doğum günü kutlu olsun.
Ailen ve sevdiklerinle nice saglikli ve mutlu dolu yillara.
Iyi ki tanidim seni
Bu arada, hayirli Cuma'lar.
Teşekkürler dostum, selamlar.Mutlu yıllar dilerim.
ahah, ne hayırsızlığımı gördün, ortalıktan kaybolan sensin :d Teşekkür ederim ayrıca, çok sağol...mutlu yıllar hayırsız np
Chen hnm teşekkür ederim, sağolun.Doğum günün kutlu olsun
Teşekkür ederim sevgili forumtutkunu.Doğum gününüz kutlu olsun
Teşekkür ederim Serçe. Çok sağol <3Sevdiklerinle nice güzel yaşlara seviliyorsun ♥️
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.