Komik olan ne? az önce küfür ediyordun şimdi bunu söylediğimde tam olarak ne komik geldi?
Sen.
Komik olan ne? az önce küfür ediyordun şimdi bunu söylediğimde tam olarak ne komik geldi?
İroniye bak.
Yoo realizm.
Realizm mi? küfürlerden rahatsız olup forum bırakan insanın durup dururken insanlara küfür edip ortalığı germesi realizm mi oluyor? ironidir o, ironi.
Bak canim.
Hakaret baska küfür baska.
Mal dememeliydim belki.
Ben küfürden asla rahatsiz olmam.
Bunu bilmen lazim.
Forumu birakmadim.Sadece SENIN YÜZÜNDEN girmek istemedim.
Ironiyi anlatiyorum,dinle;
Alman asil sinifina yükselmek isteyipte,Zyklon B gazini bulan Fritz Haber bu gazin yardimi ile Holocaust da bir cok yahudinim öldürülmesine vesile olmustur.Ailesinden de bir cok mensup böyle hakkin rahmetine kavusmutur.
Valla sen germeler de birincisin.
Forumu bıraktın diye bahsettiğim yer burası değildi zaten Süreyya, daha öncelerinden bahsediyorum şimdi bana burada söylediğin şeyleri söylememiş gibi mi yapacaksın? seni kaç yıldır tanıyorum? 4 oldu mu? seni benden daha iyi tanıyan kaç kişi var burada Zeynep var başka kim var? Süreyya çıkıp garip garip söyleniyorsun sonra birde savunma yapıyorsun, yapma diyorum "sen kimsin ya?" diye ergen ergen devam ettiriyorsun, küfür ağzına yuva yapmış birisi olarak sana neden küfür etmediğimi hiç düşündün mü peki? sen bunu bir düşün.
Girip girmemen inan çok umurumda değil ama giriyorsan seninle samimiyeti olmayan insanlarla nasıl konuşacağını bil, bilmiyorsanda en azından sonra ben yapma etme dediğimde bana çıkıp çocuk gibi cevaplar verme burada birisi çıkıp çocukça davranacaksa o ben olmalıyım sen değil.
Geçenlerde demiştin ya eleştirdiğin insanlardan bir farkın yok diye, git bi diğer forumda az önce ettiğin küfrü ve hakareti noktası virgülüne bi yaz kaç gün banlanacaksın bi bakalım. Burada kimse küfre karşı değil yanlış anlaşılmasın ama şahısları hedef alarak edilen küfürler, orada işler değişiyor haliyle.
Nankörsün Mertcim.
Bir de sen düsün.Madem eski defterleri aciosun ki ben hatirlamiyorum bile küfür sevmemis te falan da filan da ondan birakmista.Ilk yerden banlandin.Birlikte terk ettik.Unutmussun.
Kac yerde vardi ki zaten?
Yoktuysak bile duymussun ki yanlis duymussun.
Sacma sacma isler.
Aynen sen beni tanidigini iddia ediyorsun ama tanimiyorsun.O yüzden sen kimsin ya?
Samimi degiliz ondan iste.
Sen kimsin ya?
Yazdim banlandim.
Sen de banla.Olur biter.
Sanki nimetmissin gibi kendini övdürtmeye kalkma.
Ne yazıyordu mesaj da? Mesela;Bugun çok saçma bir mesaj aldım
Orayı ben banlandığım için terk etmedik Süreyya, Erkal banlamıştı hatta ben banlamamıştım bile o sıra Erkal'a şifremi verdiğim için aylar sonra beni banlamışlardı, bunları bile hatırlamıyorsun söylediğin şeyleri mi hatırlayacaksın?
Peki ben seni tanımıyorum. Samimi değilsek benimde içinde olduğum bir grup hakkında konuşurken sözlerine dikkat edeceksin o halde benimde anlatmaya çalıştığım ama anlamamakta ısrar edip birde haklı çıkmaya çalıştığın nokta bu, bir insan birilerine hakaret edip, küfür edip birde üstüne nasıl haklı çıkmaya çalışır lan? bu nasıl yüzsüzlük.
Süreyya ben seninle muhabbetimi aylar önce sorunsuz bir şekilde hiç sana bir şey söylemeden zaten kesmiştim, senin hakkında hiçbir yerde de hiçbir şekilde ne iyi, ne kötü kelime kullanmamıştım ama sen mütemadiyen benim hakkımda konuşmaya devam ettin, ben zamanında sana mükemmel saygı duymuş ve sevmiş birisi olarak zaten konuşsam bu benim kendime olan saygımı yitirmeme sebep olurdu en fazla o yüzden seninle muhabbeti kesmiş birisi senden niye şöyle bir beklentiye kapılsın? "Sanki nimetmissin gibi kendini övdürtmeye kalkma."
Yanlışını diğer yanlışlarınla dahada taçlandırma lütfen sus, uzamasın hem ben kimimki bana uzun uzun cevap vereceksin, komiksin falan deyip geçiştir geç hadi.
Sen açıp okumak istemezmisnNe yazıyordu mesaj da? Mesela;
Kshdjfjfkfkkf dedim oda bana irurit9rototoot falan mı yazdı biri?
Iste istedigim noktaya geldik.
Kimle konusmusum ve ne demisim?
Ona bakarsan sen de benim hakkimda konusmussun.Ben bi sey dedim mi ve ya tavir koydum mu?
Sen bana iki gram sormadan inanirsan küfür degil asaglanmayi bile hak edersin.Isim gücüm yok seni cekistirip duracagim.Birak allasen.
Ben en azindan yüzüne dogru konusuyorum.
Ben hakli cikmaya calismiyorum.
Hakliyim.
Bir de dürüstlük bekliyorsun.
Ha Erkal ha sen.
Fark etmiyordu benim icin.
Yalaka yüzsüz bakalim daha neler gelecek.
Konuşuyordun dediğim, forum içinde sürekli sağda solda konuştuklarındı demek ki arkamdan da konuşuyordun bu yanlış anlamaylada bunu öğrenmiş olduk.
"
Ha Erkal ha sen.
Fark etmiyordu benim icin." diye bir kıvırma yok yalnız.
He haklısın.
Maralcim ortalik karisik zaten, daha sakin bir yer de inceleyelim mi? Yazılanı?Bugun çok saçma bir mesaj aldım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.