vaad etmiyormuş............Vaadi neymiş
kuzulara ikamet vercekmis .dVaadi neymiş
Kurtlara?kuzulara ikamet vercekmis .d
kurtlara da av yasağını serbest edecekmiş .dKurtlara?
Memleketim zamane kadınlarının çoğusu gibi vaad " 0 "ben kadınım her şeyi istiyorum diyor olma ihtimali yüksekVaadi neymiş
Muhtarin bir islevi kalmadi ki hangi duzeni duzecek merak konusuuX te profiline baktım rezil biri.
“Ya düzeni değiştirecem ya düzeni düzecem “ yazmış.
Sırf kadın diye biraz da alımlı gösterişli diye dünden beri gündem.
Diğer 4 erkeğin hiç şansı yok maalesef.
Kazandı bile şimdiden.
Ayıp ya yazık ya..
Şaka şaka olm çok güzel la sarışın marışın . Yakın bana haftasonları ciğer yemeye gidince muhtarıda ziyaret ederim ikametgah felan istemeye
Muhtarin bir islevi kalmadi ki hangi duzeni duzecek merak konusuu
Bu aralar muhtar afislerindeki sloganlara cok guluyorum. Hizmet falan yaziyorlar 🤣
Kesinlikle katiliyorum. Cok bos ve gereksiz yere cebimizden para veriyoruz. Heleki bu zamannda herseyi e devletten yapabiliyorken asiri luzumsuz bir makam.33 Yaşımdayım hayatımda 1 kere muhtarlığa gittim bu yaşıma kadar. İkametgah alacaktım o zamanlar e devlet yoktu. Muhtar yerinde yoktu küçük oğlunu koymuş gitmişti. Alamadım.
Muhtarlar zaten lüzumsuz para alan ticarethaneye dönmüş. Kapatılması lazım. Boş yere devlet para ödüyor
Hayatınıza güneş gibi doğacam demiş 😂😂Vaadi neymiş
Sarsamaz mısın sen onu?Soyadından belli. Ateş ediyor gacı.
Ağır tahrik ve suça teşvik var 😂Sarsamaz mısın sen onu?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.