Sizce hakszmıyım bu butonu istemek te a beycimYakında forumun anahtarını teslim edecekler size.![]()
Sizin engin ve derin karakterinizden de bir yorum almak istiyorum
Sizce hakszmıyım bu butonu istemek te a beycimYakında forumun anahtarını teslim edecekler size.![]()
Sen yetkili bi ablaya benziyorsun...
Sen yetkili bi ablaya benziyorsun...
Gülüşmeler...
Gülün abi gülün!
Haklı olabilirsiniz Sn. Serçe HanımSizce hakszmıyım bu butonu istemek te a beycim
Sizin engin ve derin karakterinizden de bir yorum almak istiyorum
A lütfen efendim sizin forumda olmanız adeta aydınlanma gibi bişey. Sizsiz bir konu ve sonuç alamıyoruz. İyiki geldiniz de uçsuz bucaksız derinliğinizden bizde nasipleniyoruz <3Haklı olabilirsiniz Sn. Serçe Hanım
Bizim bilgimiz kreşe giderken, sizin bilginiz çift anadal yapıyordur. Bildiğimiz tek şey haddimiz.
Umarım talebiniz yerine getirilir.
Bence talebinizi @pumpkin e iletin. Anahtar ondaymış nasılsa, kaleyi içten feth edin.
admin eğer dislike butonu gelirse bir adet yılan emojisi de istiyorum.
ha bir de bizim patlıcan moru üyelik rengimiz vardı noldu o iş?
Şimdi TANRI nın neden bütün duaları kabul etmediğini daha iyi anlıyorum arkadaşlar teşekkürleradmin eğer dislike butonu gelirse bir adet yılan emojisi de istiyorum.
ha bir de bizim patlıcan moru üyelik rengimiz vardı noldu o iş?

sıra mı gelmiyormuş, neden?Şimdi TANRI nın neden bütün duaları kabul etmediğini daha iyi anlıyorum arkadaşlar teşekkürler
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.Org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.