Bir kirpilere üzülüyordumBunları ilişki öncesi uyguluyorlar muhakkak
Ee adam da yanar :d
Şimdi artık bir de bunlara
:/
Bir kirpilere üzülüyordumBunları ilişki öncesi uyguluyorlar muhakkak
Ee adam da yanar :d
O zaman gavur şeyi gibi yanmak deyimi buradan mi geliyor?ateşli seksi çok yanlış anlamışlar bunnar
Haline şükret yine de senBir kirpilere üzülüyordum
Şimdi artık bir de bunlara
:/
O zaman gavur şeyi gibi yanmak deyimi buradan mi geliyor?
Tecavüz etmiş olabilir ben o şekilde anladımher şeyi anladım şu tavuk göğüsü olayını tam olarak anlayamadım birisi şu konuyu biraz açsın pls.
Tecavüz etmiş olabilir ben o şekilde anladım
Yani gerçek et ve damacanadan daha bıngıl bıngıl
bu tarz iğrenç olaylar köylerde yaşanmıyor ki sadeceİnsanın ne kadar azacağını bilmek istiyorsan mahrum bırakacaksın. Köyleri görmeniz lazım.
internet ve beraberinde gelen bilgiye, aktüel olaylara ulaşma hızı ve mastürbasyon köylerde ki hayvanlara yaradı deyim siz anlayın işte.
Çok kaynattık @Chen ile şişe muhabbetine, benzeri işte![]()
bu tarz iğrenç olaylar köylerde yaşanmıyor ki sadece
herif istanbul un göbeğinde sokak ortasında köpek mikmeye çalışıyor onu bunu geçtim veteriner bir arkadaşımın kliniğine ayda 1 ya da 2 kez tecavüze uğramış kedi ya da köpek geliyor.
insanlar aç açççç! diye bir ironi yapmak isterdim ama mevzu derin ve üzücü (malesef)
Yaaaa bebeim nerdesin her sexli konuda görüyorum aramızdaki en ahlaklı coindinBunlar hep sex![]()
Bekir usta yolluaydınlanıyoruzz
hikayeye göre cariye sorar zıbıkçı bekir ustacım "eni kürdi, boyu arabi, latefeti türki" üçü bir arada bir zıbık yok mu ? Bekir usta da ben bulsam götüme sokarım demişvalla tam böyle abartı yok
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.