pipet dediniz 3 saat pipet aradım ben hala pipet arıyorum keşke soru çorap yerine pipet olsaymış ghhdfjben çorap mevzusundan sonra birşeyler bulma işini biraktım fbdbebb
yaa işin garibi ben harbiden evde bulamıyorum çorabi vjdjfjdj farklı farklı giyiyorum çoğu zamanpipet dediniz 3 saat pipet aradım ben hala pipet arıyorum keşke soru çorap yerine pipet olsaymış ghhdfj
erkekler neden bölesini acabaayaa işin garibi ben harbiden evde bulamıyorum çorabi vjdjfjdj farklı farklı giyiyorum çoğu zaman
o da mı düzenli olsun , hiç mi dağitmayalım biseyi fjsjdidie yani musluk bozulunca da tesisatçı mi çağıralım gjsjrjfjrerkekler neden bölesini acabaa
bence de kapatılsın hdfhj
kaçırdınız oğlanı 🚬@RumuZNeyimE olsa şakk diye porsuk resmi atardı
Biraz da uyuyalım demi. Güzellik uykusunu almamız lazım.@RumuZNeyimE olsa şakk diye porsuk resmi atardı
BEN orada zebranın erkek olduğunu anlıyorum.
Alkıslıyoruz.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.