Bu hafta başlar Adana'da satışa sunulmaya, tekte 10-15 yiyorum her seferinde.canım dikenli incir çekti... @Run
he ya buz gibi... bahçeden çalardık biz, haram mal ne tatlı gelirdi...Bu hafta başlar Adana'da satışa sunulmaya, tekte 10-15 yiyorum her seferinde.
Olsa da yesek ya.
Toplaması çok zahmetli ya, bizim bir müşterinin köyünde fena oluyor, her sene topluyoruz. Eldiveni giyip topluyorum ama çok zahmetli iş.he ya buz gibi... bahçeden çalardık biz, haram mal ne tatlı gelirdi...
onun taktiği var... odunun kamışın ucuna kıç tarafı kesilmiş pet şişeyi koyardık, uzatıp incire denk getirip sallardık. hemen düşerdi zaten içine...Toplaması çok zahmetli ya, bizim bir müşterinin köyünde fena oluyor, her sene topluyoruz. Eldiveni giyip topluyorum ama çok zahmetli iş.
Çocukken her şey güzeldi..
Normal inciri de o şekilde topluyoruz, sorun yok da. Bizim topladığımız ağaçlar elle alınacak pozisyonda.onun taktiği var... odunun kamışın ucuna kıç tarafı kesilmiş pet şişeyi koyardık, uzatıp incire denk getirip sallardık. hemen düşerdi zaten içine...
yaşlandın mı lan...Normal inciri de o şekilde topluyoruz, sorun yok da. Bizim topladığımız ağaçlar elle alınacak pozisyonda.
Geçen sene mevsim dolayısıyla hiçbir meyve doğru düzgün olmadı.. bakalım bu sene verimli olursa köye gideceğim.
Az önce karpuz aldım, doğru düzgün tadı yok.. eh işte yenecek kadar. Hiçbir şeyin eski tadı yok.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.