Aradin da acmadik mii 🫠@HolySpectre yi aradigimda 🙄
Aradin da acmadik mii 🫠
AcarimmmmArasam açmazsinnn
Telefonun başında bekliyorum çaresiz diyor @CaT 😂Acarimmmm![]()
Acarimmmm![]()
Oo Lotus hanimlar da tesrif etmis. Hos geldiniz efenim nasilsiniz 🤪Telefonun başında bekliyorum çaresiz diyor @CaT 😂
Nasıl yani, deneme ses 1 2 3 🤪Haftaya deneme yapicam, telegramdan ulas bana dhjdjd
Yanlış yaptın beni silecektin @HolySpectre bey😂 neyse saçımı arkama atayım da hoşbuldum diyeyim 🤭Oo Lotus hanimlar da tesrif etmis. Hos geldiniz efenim nasilsiniz 🤪
Evet buradan ne kadar dogru yaptigimizi anlamis olduk yoksa ; di persin yu haf golf olabilirdikYanlış yaptın beni silecektin @HolySpectre bey😂 neyse saçımı arkama atayım da hoşbuldum diyeyim 🤭
Tarkan soyleyesim geldi @HolySpectreEvet buradan ne kadar dogru yaptigimizi anlamis olduk yoksa ; di persin yu haf golf olabilirdik
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.