Çizgisiz olanı. Sağında solunda çizgi olmayanı. Yalın hali. Yalan değil! Yılan da değil! 🙂Daha kısası? A'nın yarısı falan mı?
Çizgisiz olanı. Sağında solunda çizgi olmayanı. Yalın hali. Yalan değil! Yılan da değil! 🙂Daha kısası? A'nın yarısı falan mı?
Bence fark katmış çizgiler. Dikkati yalın a'ya çekmiş gibi.Çizgisiz olanı. Sağında solunda çizgi olmayanı. Yalın hali. Yalan değil! Yılan da değil! 🙂
doğum günü olmamasına rağmen doğum günüm gibi hissettim bugün, çok teşekkürler :)Kutlu olsun @AsteriX
Hoş hoş hoş buldum radyodan duyuyorum seni
Her insan iki kere doğmuyor sonuçtadoğum günü olmamasına rağmen doğum günüm gibi hissettim bugün, çok teşekkürler :)
Bir Polat Alemdar, birde sen.ama öyle gibi oldu![]()
Ahhhh idolüme benzetildim ve günüm güzelleşti an itibariyle 🤣Bir Polat Alemdar, birde sen.
El bombasını sobaya at çık o zaman USTAAA (Memati ses tonuyla okursun.)Ahhhh idolüme benzetildim ve günüm güzelleşti an itibariyle 🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.