Tema Editörü

devlet bahçeli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Psinoza
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Sahibi
açıklamalarını gırgıra alanlar bence bu adamı anlamıyor. gırgıra almayanlarda anlamıyor ama olsun...

babadan kalan servetini öğrencilere harcayan, nevşehir de alevilere trilyonluk arsa bagıslayan...80 yaşında tüm siyasi geçmişini tehlikeye atıp varsın beni kötü bilsinler yeter ki memleket iyi olsun diyen biri... bu yaştan sonra ne menfaati olabilir?

açıklamalarını gırgıra alanlar bence bu adamı anlamıyor. gırgıra almayanlarda anlamıyor ama olsun...

babadan kalan servetini öğrencilere harcayan, nevşehir de alevilere trilyonluk arsa bagıslayan...80 yaşında tüm siyasi geçmişini tehlikeye atıp varsın beni kötü bilsinler yeter ki memleket iyi olsun diyen biri... bu yaştan sonra ne menfaati olabilir?
İroni ise kötü değilse daha da kötü evlat!

Eski eski konuları kim hortlatıyor bugün bişey var sizlerde.

Devlet Bahçeli şey değil mi yaa. Tayyip Erdoğan için sayısız suçlamalarda bulunan, onu hükümetten düşürmek için canını ortaya koyar gibi her miting alanında Erdoğan'ın yaptığı yolsuzluklardan, ülkeye ihanetlerinden bahseden ve mahkemelerin en yücesi olan Yüce Divanda yargılayacağnı söyleyen ama sonra eteklerinin dibinde süs kedisi olan adam?

Gerçi bu yazdıklarımı sadece Devlet Bahçeli'ye mal edersem ona büyük haksızlık etmiş olurum zira ülkede ki bütün siyasetçiler aynı :D Yani bunu yapan tek kişi Devlet Bahçeli değil. Fevzi Çakmakoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu, Doğu Perinçek, Mahsur Yavaş, Aziz Kocaoğlu, Tunç Soyer... daha bir sürü isim var. Var olmasıda yetmiyor daha olacak olanlar var. Yani şu anda Tayyip Erdoğan'a muhalefet eden her siyasetçi bir gün onun etekleri dibinde süs kedisi olacak.

Haa bana sorarsanız nasıl oldu buu işler böyle diye: çok iyide oldu çok güzel iyi oldu tamam mı? Meselam bu siyaset olayını çok karıştırdılar. Haa aralarında bir fark kaldı o farkınan çok güzel oldu. Meselam kimsenin siyaset hayatına kimse karışamaz ha nasıl karışamaz ben bu partiyi tutarım şo bayan başka partiyi tutar şu parti tutar. Ha hiç kimsenin hiç kimseye karışmaya bir hakkı yok özgürlüğü birdir. Haa oy verme hakkı kurban olduğum ya Resullahtan gelebilir amma lakin ki öyle değildir...

Benim yorumlamam bu kadar.

Geri