Suyu görenin çişi gelir.Duşta işerken bile iğreniyor insan. Denizde nasıl yapıyorsunuz bu pisliği yav?
Suyu görenin çişi gelir.
Uzakta kalıyor wc :))Suyun rengi bile değişiyor.
Çok mu zor tuvalete gitmek
Çok da uzak değil aslında :)Uzakta kalıyor wc :))
Denize işemeyen kuma işiyor o daha kötü kokuyor. Deniz suyu ağzımıza giriyor hangisi daha kötü bilemedim canımÇok da uzak değil aslında :)
Kuma işeyeni hiç görmedim. Denize işemek daha kötü canım dediğin gibi o su ağzımıza giriyor istemeden de yutabiliyoruz.Denize işemeyen kuma işiyor o daha kötü kokuyor. Deniz suyu ağzımıza giriyor hangisi daha kötü bilemedim canım
Duşta işersen çarpılırsın. Ebem derdi ki banyo deliğinde cinler olur... Üstüne işiyon kızarlar :) @_bigguy_ hocamız bilir, benim ebem yanlış biliyor olabilir eruuuuDuşta işemek su tasarrufu açısından çok olumlu bir şeydir ama. En azından bir veya birkaç kez sifon çekilmemiş olur. Zaten halihazırda akan bir su vardır çünkü.
Doğru var böyle birşey
Olma mı havlusuna değil 2 dk kuma oturuyor. Oturduğu yerden.. Kedi gibilerKuma işeyeni hiç görmedim. Denize işemek daha kötü canım dediğin gibi o su ağzımıza giriyor istemeden de yutabiliyoruz.
Hay senin ebene allah uzun ömür versin.Duşta işersen çarpılırsın. Ebem derdi ki banyo deliğinde cinler olur... Üstüne işiyon kızarlar :) @_bigguy_ hocamız bilir, benim ebem yanlış biliyor olabilir eruuuu
Pis yerler de cinler olur, bsanyoya işemek uygun değildir unutkanlığa sebep olur diye biliyorumDuşta işersen çarpılırsın. Ebem derdi ki banyo deliğinde cinler olur... Üstüne işiyon kızarlar :) @_bigguy_ hocamız bilir, benim ebem yanlış biliyor olabilir eruuuu
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.