Kimliğine
Kimliğine
Kendisi gösterecek. Biz izinsiz bakamayız. Göstermek isterse, gösterebilir yani.nasıl ama
Ben söyleyemem çok haşinKendisi gösterecek. Biz izinsiz bakamayız. Göstermek isterse, gösterebilir yani.
Dur ben bi şaapim bakalım.Ben söyleyemem çok haşin
Sn. @demeter
Öncelikle forumsal.org ismi ile ticari faaliyetlerini sürdüren web sitemize ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür eder, tekrar hoş geldiniz dileklerimizi iletmek isteriz. Bildiğiniz gibi sitemizde yaklaşık olarak xxx üye bulunmaktadır.
Sitemize üye olduğunuz tarihten itibaren diğer üyelerimiz tarafından cinsiyetiniz oldukça ilgi konusu haline gelmiştir. Nedendir bilinmez sitenin diğer tüm üyelerinin cinsiyetçi bir hayata bakış açısı olmamasına rağmen sizin cinsiyetiniz bu denli merak konusu uyandırdı.
Konuyla ilgili olarak üyelerimizin meraklarını giderecek bir yanıt vermeniz, gerek üyelerimiz gerekse üye olmayan ziyaretçiler için derin bir mutluluk sebebi olacaktır.
Değerli geri bildirimlerinizi bekler, iyi çalışmalar dilerim. İyi Günler!
Saygılarımla,
a
Çıkartıp gösterecekse ben bakamam.çıkar göster yazmayı unutmuşsun
Sen baksan nasıl olur? Forumun anahtarı sende galıp, beni ara?@Chen baksın
Chen i nasıl örselediyse.. ) sen chensin, güçlüsün, aslansin korkmazsin yaa..:**Ben söyleyemem çok haşin
Sen baksan nasıl olur? Forumun anahtarı sende galıp, beni ara?
çenimizi nerde ne zaman nasıl örselemiş acil mention atın yolalımmmmmmmmmmmChen i nasıl örselediyse.. ) sen chensin, güçlüsün, aslansin korkmazsin yaa..:**
Siz tutun ben yüzünü cirmalarim .)))çenimizi nerde ne zaman nasıl örselemiş acil mention atın yolalımmmmmmmmmmm
Çok yeni geldiğinde söylemişti 🚬çenimizi nerde ne zaman nasıl örselemiş acil mention atın yolalımmmmmmmmmmm
Ben bakarımda çıkartılacak bişey varsa bakamam.Ben bakamam ya @-a- baksın utanıyorum ben
Önemli olan anektarlar, tapunun çokta önemi yok. Kadastrosuna bak sen.anahtar bizde de tapusu üstümüze değil.. henüz................![]()
tam olarak şuna döndü gffsghjkBen bakamam ya @-a- baksın utanıyorum ben
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.