Hemen konu açıcam şimdi ilham verdin yineYani sevdik de aşık olmadık herhalde ne bileyim. Hiç düşünmedim o taraflarını.
Hemen konu açıcam şimdi ilham verdin yineYani sevdik de aşık olmadık herhalde ne bileyim. Hiç düşünmedim o taraflarını.
Sana ilham veriyorum işte o da güzel bak 🤣 🤣Hemen konu açıcam şimdi ilham verdin yine
ben tedirginligimi, heyecanimi, üzüntümü hayatta kontrol altina alamam.. ellerim titrer, sesim titrer.. Kendimi tek kontrol edebilidigm an, o an di...
bende bu sarkiyi ekliyorum duygularima
View: https://www.youtube.com/watch?v=yXmC3e19WkI
Adddddaam adam adamsın. Adamlığın erkek olmakla ilişkisi yokDeliler gibi aşık olsam napar neder eşim yaparım zaten yoldada görmem 🙋🏻♀️🤣
Saygılar benden efenim 🙋🏻♀️😹Adddddaam adam adamsın. Adamlığın erkek olmakla ilişkisi yok
Hatırlamam ki.
Çünkü öyle biri yok
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.