Naptın 2 saat tuvalette..Ekli dosyayı görüntüle 3902
Eski Mısır medeniyetinin duvarlarından ilham alınarak tasarlanmış bir banyo
Çıkıntılı girintili neyse işte olduğunu farketmedim. Hemde hiç uğraşılmaz.🥲🥲Fakat o yazıların arası temizlenmez de @nunu
Mobilyada da sevmiyorum hiç böyle çıkıntıları toz alması zor oluyorÇıkıntılı girintili neyse işte olduğunu farketmedim. Hemde hiç uğraşılmaz.🥲🥲
Ürkütücü bide yani gece uykudan uyansan tutayım en iyisi der yapmaz geri yatarsın 🤣🤣🤣
Üff böyle büyük camli ve yukari katta oturmayı cok seviyomm.. bura ankara olabilir
Ev ne kadar da güzel aydınlık olur dimiÜff böyle büyük camli ve yukari katta oturmayı cok seviyomm.. bura ankara olabilir
Ayy kız yok benim yükseklik korkum var. İçim soğudu.. baktıkça fenalaşıyorum.🤷🤷🤷🤣🤣🤣
Amaaa çok güzel inş camlar buz gibi olmaz kolumuz bacağimiz değinceAyy kız yok benim yükseklik korkum var. İçim soğudu.. baktıkça fenalaşıyorum.🤷🤷🤷🤣🤣🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.