Merak ediyorum, neden? Nedir yani, ellesen elleyemiyorsun, eve götüremiyorsun.
Esasen rakkas erkek rakkase kadın oluyor çiçeğim bu işin icrasını en güzel erkekler yapıyor ama kadınlar daha göze hitap ediyor dolgunluk desen varKadinlarin cinsel obje olarak kullanilmasina karsiyim.
Welcome to Chippendales dizisi aklıma geldi. Pijama partisi düzenlediğimizde izlenir. :d
View: https://youtu.be/DchtacgVLbQ?si=BK_Sxq_jFvxjezFR
1 günde bitirmiştim. Her şey tersine dönmüş erkekler metalaştırılmıştı.İşaretledim müsait zamanda izleyelim![]()
Tek sezonluk dizi mi1 günde bitirmiştim. Her şey tersine dönmüş erkekler metalaştırılmıştı.
Böyle bir pavyon açasım var. d
Sanırım gerçek, twitter da rastlamıştım.Bu kız gerçek mi?
Ankarada mı ? Çok tatlı ya.
1 sezonluk evet canım. Keşke devamı olsaydı dediğim dizilerden.dTek sezonluk dizi mi
İzleyerek erkekleri metalaştırma düşüncelerine katkıda bulunmak istiyorum1 sezonluk evet canım. Keşke devamı olsaydı dediğim dizilerden.d
Arkandanım.İzleyerek erkekleri metalaştırma düşüncelerine katkıda bulunmak istiyorum![]()
Esasen rakkas erkek rakkase kadın oluyor çiçeğim bu işin icrasını en güzel erkekler yapıyor ama kadınlar daha göze hitap ediyor dolgunluk desen var
Pavyon her yerde varBizim Ankara'da pavyon diye bir kültür var. Tarla satarlar gidip orada yerler vs. Anlamam hiç. Kadınla 2 sohbet etmek içim yanına oturmasına 15 bin falan hesap öderler. Sadece yanına oturması. Sahneye çıkıp karşılıklı Ankara havası oynamak bile deli para amaa işte nasıl bi psikoloji ise çok hayat batıyor orada
Ortak olabilirim.1 günde bitirmiştim. Her şey tersine dönmüş erkekler metalaştırılmıştı.
Böyle bir pavyon açasım var. d
Kız elden gidiyeahh firenk
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.