Sen hiç denk gelmedin ellam gurbanım, yeni aşklar böyleAnlattığı konu da, konuda ki kişi de ve en önemlisi konuyu anlatan şahsın ta kendisi de @Lavinia ' nın dediği gibi ÇöP
Anlattığı konu da, konuda ki kişi de ve en önemlisi konuyu anlatan şahsın ta kendisi de @Lavinia ' nın dediği gibi ÇöP
insanların duygu ve düşüncelerini kendince yorumlayıp ben çok biliyorum edasında olan bir tip olduğu için.Anlatan niye çöp oldu peki
benim bildiğim aşk kavramı böyle bişey değil. çok şükür denk gelemedikSen hiç denk gelmedin ellam gurbanım, yeni aşklar böyle
kızlar........... en mantıklısı görücü usulü gerçekten.......... tanıştıkça, flört ettikçe cılkı çıkıyor......... gördün eli yüzü düzgün direkt evlenip tıkacaksın eve, otur evde tanı sonra..........
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.