Alaydım kollarıma bebs ateşli dakikalar geçirirdikHepinizi mi geziyorsunuz ya?? Bi benmi oturuyorum evde..
Alaydım kollarıma bebs ateşli dakikalar geçirirdikHepinizi mi geziyorsunuz ya?? Bi benmi oturuyorum evde..
4 yıl sonra cumartesi @KübooHepinizi mi geziyorsunuz ya?? Bi benmi oturuyorum evde..
4 yıl sonra cumartesi @Küboo
Evde misin hala ?
dört yıl sonra umarım başka bir evde mutlu mesud cam kenarında oturur kahveni içerken yola bakarsın ellerinde torbalar ile badem bıyıklı ;dBak hayatin cilvesine.... 🚬 ama disarida ne yapayimmm 😂
dört yıl sonra umarım başka bir evde mutlu mesud cam kenarında oturur kahveni içerken yola bakarsın ellerinde torbalar ile badem bıyıklı ;d
devamı dört yıl sonra
Elinde torba olan Ruh eşindiBiyiklarimi nasil gördün ya? Oysaki hic belli olmuyorlar :dd
Elinde torba olan Ruh eşindi
ortak nokta badem bıyık
Delircem ;d
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.