Kızın ayağındaki çorabın Diğer eşi nerede olabilir?
Ekli dosyayı görüntüle 5186
Evet yatağin alt kısmına doğruMaşallah hangi rengi ararsan var evin içinde Bu kız çok renkli biriymiş
Sol ayakkabısının yanında olabilir
şimdi de pipet aramaya gidiyorum, tşk .s.s
ikisini eş yap olm, onu da mı biz söyleyelimarkadaşlar benim de 2 tane çorabın teki kayıp yaa size zahmet ona da el atar mısınız ?![]()
tam bi çözüm uzmanı yaaa. seviyorum bu kızı :dikisini eş yap olm, onu da mı biz söyleyelim![]()
olm nası bulcaz biz senin çorabını burdantam bi çözüm uzmanı yaaa. seviyorum bu kızı :d
olum o en son seçenek. sen niye hep dipten alıyon ? hedefi birz yüksek tut...................
olm nası bulcaz biz senin çorabını burdan
telepati mi kurcaz çorabınla
hadi diyelim telepati yeteneğimiz gelişti, ulan bi düşün bunu senin çorabınla mı harcarız .s.s
az biraz mantık yaa az biraz lütfen lütfenn...![]()
he o zaman başkayoo eve gelceniz![]()
şuan mantıklı geldi demi ?he o zaman başka![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.