🍬Çocukluğundaki Bayram Alışverişinden Neler Hatırlıyorsun

CaT

🎈
Board Admin
16 yasindaydim, o kiṣ popüler bi ceket vardi tüm cool kizlar onu giyiyordu, babam dedi haydi tamam sana da alalim.... biraz tuzluydu, nasil oldu sasirmistim. Ha fakir degildik, halimiz vaktimiz yerindeydi, ama iste eski yokluk kafasindan cikmayan bir anne babanin elinde büyümek zordu.

AMAN TANRIMMM DEDIMMM, benden mutlusu yoktu!!! gittik 36 bedenini sectim, tig gibi hatundum, babam bakti, dedi yok cok dar, 38 dene, tamam dedim 38 denedim, eh fena degildi, 38 de okeydim...

söyle bi bakti, dedi 40 alalim seneye de giyersin. O an ki mutlulugum ardindaki mutsuzlugub tarifi yok. Orda almayalim dese daha mutlu olacaktim.

40 beden aldi, seneye de giyerim diye. Bu yașima geldi, hic 40 beden kislik cekete ihtiyacim olmadi.

Okulun en cool ceketini giyiyordum ama üstümde babane ceketi gibi duruyordu, igrenc bir hissiyatdi.

Demem o ki, yapmayin, kursaginda birakmayin evlatlarinizin. Ama kime diyorum, o nesil gecti, hepimizin buna benzer hikayeleri vardir elbette..

Lavinia

Platin Üye
Babam hic karismazdi bu işlere annemle ben seçerdik babam kapıda beklerdi biz karar verdikten sonra pazarlığını yapıp ödemeyi yapardı bazen pahalı bisey sectigimde kendimce aciklama yapmaya çalışırdım “sen begendin mi kızım” deyip ikiletmezdi bile ne güzel günlerdi ya 🫠

Nobody

Teknik Admin
Babam hic karismazdi bu işlere annemle ben seçerdik babam kapıda beklerdi biz karar verdikten sonra pazarlığını yapıp ödemeyi yapardı bazen pahalı bisey sectigimde kendimce aciklama yapmaya çalışırdım “sen begendin mi kızım” deyip ikiletmezdi bile ne güzel günlerdi ya 🫠
Prensesler gibiydin dimi baba evindee 😁

Eru

Platin Üye
Babam arkadaşına götürürdü bizi kardeşimle ayakkabı almak için gün içinde. Akşam da annemle pantolon gömlek almak için çarşıya giderdik.
Ayakkabı gündüz alınırdı bizde...

Nobody

Teknik Admin
Çok şükür şimdi de çok farklı sayılmam 😁
Yapacak bir sey yok, Kiz her türlü prenses dostlarr

Snow White Reaction GIF by Disney Princess

seda29

Gümüş Üye
Çocukken de bekarken de hep kıyafet
Alındı bana.
Maceralı anım bayram haşlıklarımı yastığımın altına koyardım.
Öyle uyurdum .
Heyecan.
😄😃😀

Annemle babam çok anlasamazlardi bir çarşı olurdu oraya giderdik onlar didisirken ben alacaklarımi alırdım bayramlık almadim bu duyguyu tatmadim diyemem babam bana düşkündü 😇

SatanistKesenKedi

Gümüş Üye
İstediğimiz bişi de alınmıyordu anasını satim la zaten sıkıysa bişi iste. Biz çocuk muyduk. Kafalarına göre alıp gelirler üstüne oldu mu olmadı mı önemi yok. Çıplak kalma diye giysi alıyorlardı

Üst Alt