Çocuğa Şiddete 8 Yıl Hapis

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Van'da 2,5 yaşındaki çocuğa şiddet ihbarı, ekipleri harekete geçirdi.

2_5_yasindaki_cocuga_siddetten_anne_ve_erkek_arkadasina_8_yil_hapis_istemi_57699.jpg

İpekyolu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şiddete maruz kalan çocuğu hastanede tedaviye alırken, anne Z.H. ve erkek arkadaşı S.A., gözaltına aldı.

Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen çocuğun annesi 'aile yükümlülüğünün ihlali' suçundan, erkek arkadaşı da 'kötü muamele', 'eziyet' ve 'kasten yaralama'dan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bebeğin gözü morararak kapandı
Şiddete uğrayan 2,5 yaşında çocukla ilgili olarak kayıtlarda basit tıbbi müdahale ile giderilemez şekilde yaralandığı, bir gözünün tamamen morarıp kapandığı, durumunun 'vahim' nitelikte olduğu yer aldı.

"Gözünü korkutayım bir daha yapmasın"
Anne Z.H., verdiği ilk ifadesinde, birlikte yaşadığı 'eşim' dediği S.A.'nın daha önce oğluna birkaç tokat attığını belirterek, "Ancak daha önce hiç bu şekilde darbetmemişti. Olay günü oğlum banyoda düşüp ağladığında eşim bana 'gözünü korkutayım ki bir daha yapmasın" dedi. Ben eşimi engellemek için üstüne kapandım fakat bu kadar engelleyebildim. Ben suça iştirak etmedim" ifadelerini kullandı.

"Suçlamaları kabul etmiyorum"
Birlikte yaşadığı Z.H.'nin oğluna şiddetten tutuklanan S.A. ise "Çocuğun yüzündeki izler banyoda düşmesi neticesiyle meydana gelmiştir. Vücudu hassastır. Bu nedenle en ufak bir darbe vücudunda ize neden olmaktadır. Bunların benimle bir ilgisi yoktur. Üzerime atılı suçlamaları kabul etmiyorum" dedi

8 yıla kadar hapis talebi

Van Cumhuriyet Başsavcılığınca, anne Z.H., ve erkek arkadaşı S.A. hakkında yürütülen soruşturma ise tamamlandı. Savcılıkça hazırlanan 3 sayfalık iddianame, Van 1'inci Asliye Ceza Mahkemesince kabul edildi. Savcı, sanıklar için 'Çocuğa karşı eziyet' suçundan 3 yıldan 8 yıla kadar hapis cezası istedi.

Olayı bir tanıdık ortaya çıkardı

Olay ise sanıkların bir tanıdıkları tarafından ortaya çıkarıldı. Evlerine sürekli gelip giden tanıdıklarının, her gün çocuğun bedeninin çeşitli yerlerinde morluklar dikkatini çekti. Aileye 'neden böyle' diye sorulması üzerine ise kadın çocuğun yaramaz olduğunu ve düşüp bir yerlerini morarttığını söyledi.

Bebek babasına teslim edildi

Sürekli bunu fotoğraflayan kişi, son geldiği gün ise çocuğun durumunun kötü olduğunu fark etmesi üzerine durumu polise haber verdi. Şiddete uğrayan çocuğun tedavisinin ardından babasına teslim edildiği öğrenildi

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
tam içeriğini okumaya dayanamadım ama 2.5 yaşında yaa nası kıyıyorsunuz, annem olsa çok yerinde bi tepki verirdi de ağzımı bozup sinirlerimi hoplatmak istemiyorum şu an

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
tam içeriğini okumaya dayanamadım ama 2.5 yaşında yaa nası kıyıyorsunuz, annem olsa çok yerinde bi tepki verirdi de ağzımı bozup sinirlerimi hoplatmak istemiyorum şu an
Kadının birlikte yaşadiği adam yapmiş sanirim nikahsız..

Elin evladı ele ucuz gelir çiçeğim

pumpkin🌸

Elmas Üye
Kadının birlikte yaşadiği adam yapmiş sanirim nikahsız..

Elin evladı ele ucuz gelir çiçeğim
detayı dediğim gibi okumadım ama ne olursa olsun ya evlattır bi de anne yani ben yeğenlerime bişi olcak diye fenalık geçiriyorum. adam yaptıysa ne tutuyorsun hayatında. ne yaşadığını bilemeyiz ama babası da varmış çocuğun adam istemiyorsa direkt ver ona. boşanırken velayet diye yırtınmıştır da

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
detayı dediğim gibi okumadım ama ne olursa olsun ya evlattır bi de anne yani ben yeğenlerime bişi olcak diye fenalık geçiriyorum. adam yaptıysa ne tutuyorsun hayatında. ne yaşadığını bilemeyiz ama babası da varmış çocuğun adam istemiyorsa direkt ver ona. boşanırken velayet diye yırtınmıştır da

Çocuğun üzerine kapanmış zarar vermesin diye :(

Ahh bilemiyorum çiçeğim bilemiyorum eşek kadar adam gücünü bebekte deniyor

İnsan emanet diye daha hassas davranır oysa

Bazen arkadaş çocuğunu bırakıp Bi işini halletmeye gidiyor da

Her işi gücü bırakıp peşinde dolanıyorum emanettir düşer eder bişi olur insanın aklı çıkıyor

pumpkin🌸

Elmas Üye
Çocuğun üzerine kapanmış zarar vermesin diye :(

Ahh bilemiyorum çiçeğim bilemiyorum eşek kadar adam gücünü bebekte deniyor

İnsan emanet diye daha hassas davranır oysa

Bazen arkadaş çocuğunu bırakıp Bi işini halletmeye gidiyor da

Her işi gücü bırakıp peşinde dolanıyorum emanettir düşer eder bişi olur insanın aklı çıkıyor
okudum şimdi tamamını
bu kadar şiddetli değilmiş tokat atıyormuş, soğuk suya atılıp kaynatılan kurbağa misali
en ufak bir darbeye duyarlıysa o çocuğa onu yapmayacaksın o zaman, emanet deyip özen göstereceksin. benim de cildim çok hassas biri kolumdan biraz sert tutsun dayak yemiş gibi morarır, kollarım bacaklarım hep mor misal ki ben kaç yaşında insanım 2.5 yaşında bebeye yapmazsın ya, anası da kapanarak çok büyük fedakarlık etmiş gerçekten. şu an sinirlendim .s.s

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
okudum şimdi tamamını
bu kadar şiddetli değilmiş tokat atıyormuş, soğuk suya atılıp kaynatılan kurbağa misali
en ufak bir darbeye duyarlıysa o çocuğa onu yapmayacaksın o zaman, emanet deyip özen göstereceksin. benim de cildim çok hassas biri kolumdan biraz sert tutsun dayak yemiş gibi morarır, kollarım bacaklarım hep mor misal ki ben kaç yaşında insanım 2.5 yaşında bebeye yapmazsın ya, anası da kapanarak çok büyük fedakarlık etmiş gerçekten. şu an sinirlendim .s.s
Aslında haberi okurken ben de düşündüm ufacık Bi darbe vs olsa benim de tenim renk değiştiriyor hemen

Çocuk kendisi kafasını bir yere çarpmiş olsa..... Diye düşündüm

Ama annesi olay anını da anlatmiş

Var bişiler

Nitekim ufak çocuklar düşebilir de salıncak merdiven vs

pumpkin🌸

Elmas Üye
Aslında haberi okurken ben de düşündüm ufacık Bi darbe vs olsa benim de tenim renk değiştiriyor hemen

Çocuk kendisi kafasını bir yere çarpmiş olsa..... Diye düşündüm

Ama annesi olay anını da anlatmiş

Var bişiler

Nitekim ufak çocuklar düşebilir de salıncak merdiven vs
okurken aynı şeyler geçti ve aynı senin gibi çark ettim :dyg:
sadece gözünü kapatacak gibi düşebilir mi bilmiyorum, ama tanıdık gözlemi var. küçükken yaramazlık yapıp yaralanınca birkaç gün sakinler bi yerimde otururdum annem otur derdi çünkü. bence içgüdüsel bişey sakinlerdi. aman neyse ne ya. yine de hoş değil ve ateş olmayan yerden duman çıkmaz. hemen doktora götürseymiş çocuk düştü diye

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Ayy aklıma geldi bak Bi amcamın en ufak oğlu vardı

Çocuk sürekli kafasını Bi yere çarpıyordu ne zaman görsek Bi yeri mordu

Allah günah yazmasın yengem derdi ki kafası büyük dengeyi sağlayamıyor derdi kgkddk

Ayy bebekken öyleydi o çocuk ya jfnd

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
okurken aynı şeyler geçti ve aynı senin gibi çark ettim :dyg:
sadece gözünü kapatacak gibi düşebilir mi bilmiyorum, ama tanıdık gözlemi var. küçükken yaramazlık yapıp yaralanınca birkaç gün sakinler bi yerimde otururdum annem otur derdi çünkü. bence içgüdüsel bişey sakinlerdi. aman neyse ne ya. yine de hoş değil ve ateş olmayan yerden duman çıkmaz. hemen doktora götürseymiş çocuk düştü diye
Kadın nikahsız yaşadiği adamdan kurtulmak için de böyle bir şey söylemiş olabilir diye geldi aklıma

Ama tabii adam dövmüş de olabilir

Yine Allah korusun minnacıklar ya 🥺

Üst Alt