Kizim sana söylüyorum , gelinim sen anla : )
Çirkini güzelden çok öpüyorlar ama![]()
NasılÇirkini güzelden çok öpüyorlar ama![]()
Anlamıyorumbilmem ki öpücük çeşitleri diye konu vardı![]()
Anlamıyorum
AnlaşamadıkNasıl öpüyorlar diye sormadın mı ?
bende öpücük çeşidini bilmiyorum dedim çeşit çeşit öpücük var dedim
tamam ya illa senin merak ettiğin şeyin mi cevabını vereyim ?Anlaşamadık
Neyi merak ettiğimi bile unutturdun. Hatırlıyorsan lütfen..tamam ya illa senin merak ettiğin şeyin mi cevabını vereyim ?
ben en başta anlamadım kiNeyi merak ettiğimi bile unutturdun. Hatırlıyorsan lütfen..
Sorun bu cümlede başlamış Frenk. Niçin çirkini dha çok öpüyorlarÇirkini güzelden çok öpüyorlar ama![]()
Boşa estetik oluyor kızlar öyleyse
Estetikliler orjinal çirkin oldukları için bol bol öpülüyorlarBoşa estetik oluyor kızlar öyleyse
Estetikliler orjinal çirkin oldukları için bol bol öpülüyorlar
Cherry bir erkek olsaydın kocaman estetik bir dudağı öpmek zevk verir miydi? Ağzına ne girdiği belli değilFrenk ufak atta civcivler yesin : ))
Bu gece ii sallamasyon yaptın: ))
Halen daha sevmem o şişik dudakları: ))Cherry bir erkek olsaydın kocaman estetik bir dudağı öpmek zevk verir miydi? Ağzına ne girdiği belli değil
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.