Gün başladı da, kan hücreleri aşağı yönlü değil yukarı yönlü gitse diyorum hani 🤣 🤣gün çoktan başladı zaten
çıplak kalmaktan hoşlanırım kendi başımaysam veya sevdiğim birisi varsa yanında çıplak takılabilirim. ama oturduğun koltuk yapışıyor ya o hoş olmuyor mecburen don giyiyorum
nerden biliyorsun yukarı doğru akmadığını ? sadece penisimiz veya vajinamız ile düşünüyoruz yani ?Gün başladı da, kan hücreleri aşağı yönlü değil yukarı yönlü gitse diyorum hani 🤣 🤣
Toplumun geneline baktığında, kan genellikle aşağı doğru akıyor @alcatraz yani çoğunluğun etkisinde kaldığı bölgeler, o saydıkların.nerden biliyorsun yukarı doğru akmadığını ? sadece penisimiz veya vajinamız ile düşünüyoruz yani ?
Sen bir dur ya, sen bir dur zaten dünden niyetlisin Mykonosçular gibi takılmaya 🤣 🤣 🤣Çiril çiplak mi bilemedim?
ben kendi şahsım adına yorum yapıyorum. toplum veya genelinin sorunu o, bu yazdığın şey.Toplumun geneline baktığında, kan genellikle aşağı doğru akıyor @alcatraz yani çoğunluğun etkisinde kaldığı bölgeler, o saydıkların.
Sen bir dur ya, sen bir dur zaten dünden niyetlisin Mykonosçular gibi takılmaya 🤣 🤣 🤣
Cengiz Kurtoğlu'nun Gelin olmuş gidiyorsun şarkısını, Tren olduk gidiyoruz diye değiştiren çok eksantrik bir ultra erotik grup. Çıplak şekilde dolaşıp, artık nasıl şeyler düşlüyorlarsa sonu gelmiyor. Yani trene vagon eklenmesi hiç bitmiyor öyle düşün.Mykonoscular ne yaa fjdjjdkdjekd hic de bile ben sevmem rahat edemem bence, bilmiyom hic denememisim 😂😂😂😂
Hayırlısı. Vatana millete devlete hatta tüm Mykonos ahalisine hayırlı olsun.ben kendi şahsım adına yorum yapıyorum. toplum veya genelinin sorunu o, bu yazdığın şey.
tşk.
Cengiz Kurtoğlu'nun Gelin olmuş gidiyorsun şarkısını, Tren olduk gidiyoruz diye değiştiren çok eksantrik bir ultra erotik grup. Çıplak şekilde dolaşıp, artık nasıl şeyler düşlüyorlarsa sonu gelmiyor. Yani trene vagon eklenmesi hiç bitmiyor öyle düşün.
Her duygusal psikopat gibi niye yanlış anlamaya meyillisin? Sana öylesin dedik mi? Sadece durumun genel bir özetini çıkardık o kadar. Allasen dudak büzme.o niyettemiyidim diyorsun yani?
Sen bir dur ya, sen bir dur zaten dünden niyetlisin Mykonosçular gibi takılmaya 🤣 🤣 🤣
Her yazdığımın altına bu bir şakadır niye not mu düşeyim? @CaT
Bu bir şakadır, ciddiye almayınız, alanları da uyarınız. Kamu Spotu. Oldu mu @CaT ?Sen bir dur ya, sen bir dur zaten dünden niyetlisin Mykonosçular gibi takılmaya 🤣 🤣 🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.