ÇIPLAK KALABİLİYOR MUSUN?

Lotus

Özel Üye
Platin Üye
Sevdiğim adam yanında çıplaklık bana göre doğal birşey, utanmam ama duygularımı çıplak bir şekilde açığa çıkarmak zor, utanıyorum.

WarrenBuffett

Uzaklaştırıldı
Arkadaş sabah sabah bu nasıl konu lan? Önce bir kahvaltı yapın, çay için kendinize gelin de ondan sonra erotic nude mode on olun.

alcatraz

🍻
Elmas Üye
gün çoktan başladı zaten

çıplak kalmaktan hoşlanırım kendi başımaysam veya sevdiğim birisi varsa yanında çıplak takılabilirim. ama oturduğun koltuk yapışıyor ya o hoş olmuyor mecburen don giyiyorum

WarrenBuffett

Uzaklaştırıldı
gün çoktan başladı zaten

çıplak kalmaktan hoşlanırım kendi başımaysam veya sevdiğim birisi varsa yanında çıplak takılabilirim. ama oturduğun koltuk yapışıyor ya o hoş olmuyor mecburen don giyiyorum
Gün başladı da, kan hücreleri aşağı yönlü değil yukarı yönlü gitse diyorum hani 🤣 🤣

• Haha
Tepkiler: CaT

CaT

🎈
Board Admin
Çiril çiplak mi bilemedim?

CaT

🎈
Board Admin
Sen bir dur ya, sen bir dur zaten dünden niyetlisin Mykonosçular gibi takılmaya 🤣 🤣 🤣

Mykonoscular ne yaa fjdjjdkdjekd hic de bile ben sevmem rahat edemem bence, bilmiyom hic denememisim 😂😂😂😂

WarrenBuffett

Uzaklaştırıldı
Mykonoscular ne yaa fjdjjdkdjekd hic de bile ben sevmem rahat edemem bence, bilmiyom hic denememisim 😂😂😂😂
Cengiz Kurtoğlu'nun Gelin olmuş gidiyorsun şarkısını, Tren olduk gidiyoruz diye değiştiren çok eksantrik bir ultra erotik grup. Çıplak şekilde dolaşıp, artık nasıl şeyler düşlüyorlarsa sonu gelmiyor. Yani trene vagon eklenmesi hiç bitmiyor öyle düşün.
ben kendi şahsım adına yorum yapıyorum. toplum veya genelinin sorunu o, bu yazdığın şey.
tşk.
Hayırlısı. Vatana millete devlete hatta tüm Mykonos ahalisine hayırlı olsun.

CaT

🎈
Board Admin
Cengiz Kurtoğlu'nun Gelin olmuş gidiyorsun şarkısını, Tren olduk gidiyoruz diye değiştiren çok eksantrik bir ultra erotik grup. Çıplak şekilde dolaşıp, artık nasıl şeyler düşlüyorlarsa sonu gelmiyor. Yani trene vagon eklenmesi hiç bitmiyor öyle düşün.

o niyettemiyidim diyorsun yani?

SoCRaT

Bronz Üye
içgüdüsel sakınma..

benim için sakıncası yok.. teşhirciliğe girer diyenler için de ''yerine göre'' kısmını ekleyeyim..

• Sırıt
Tepkiler: CaT
Üst Alt