Bencesi yanlış. Ben olsam hemen veriyorsa taparım. Aylar yıllarca yalvarsam soğurum yeminleRujunuzu hemen tattirisaniz, ertesi gün gözyaslarinizi yalniz silersiniz.
Bu lafi bir yerde duymustum ve cok mantikli geldi.
Hemen mi versin?Bencesi yanlış. Ben olsam hemen veriyorsa taparım. Aylar yıllarca yalvarsam soğurum yeminle
Niye beklesin verecek zatenHemen mi versin?
Niye beklesin verecek zaten![]()
Bencesi yanlış. Ben olsam hemen veriyorsa taparım. Aylar yıllarca yalvarsam soğurum yeminle
Yokluk derkennn :))) nasıl olsa olacak bekleyince ne oluyorO dediğin yokluğu bilen adama geçer: ))
Yokluk derkennn :))) nasıl olsa olacak bekleyince ne oluyor
Ben çok önemserim. Hatta romantızm olmazsa cınselliğe ne gerek var noktasındayım. Romantızm bence ve bende afrodızyak etkı yapan doğal çay gıbıdır...Kadınlar önem verir romantik erkek yoktur. Kadını yatağa atana kadar çabalayan erkek vardır. Buna azgın erkek romantizmi denir. Geçicidir güven vermez
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.