Glikozu ve cinselliği kediye bağladık jfkfjkendime zor yetiyorum. yoksa alırdım senden :d
Glikozu ve cinselliği kediye bağladık jfkfj
Kedi kalmadı daha ya
Şimdi Bi sokak kedisi geliyor arada eve bina kapısını açarken içeri siziyor sonra gelip uyuyup gidiyor
Tıpkı evini sadece uyku ve yemek için kullanan kocalar gibi
Dün akşama kadar yattı e hadi git artık dedim bezirene kadar sevdikten sonra kapıyı açtim
Bana moooğğ miyuuğğhh mooğght kkıhh dedi merdiven bitene kadar sövdü muhtemelen gitti
dünkü eğitimin son konusu emziklilik döneminde cinsellikti. Bana ne bu bilgilerden deyip kapatmasaydım şimdi size o bilgileri okuturdum 🚬 vizyonsuzluk desen var .s.sGlikozu ve cinselliği kediye bağladık jfkfj
Ayy ben de izlemedim heağğ o kısmı kfjdkdj hiç ihtiyacımız yok buna diyedünkü eğitimin son konusu emziklilik döneminde cinsellikti. Bana ne bu bilgilerden deyip kapatmasaydım şimdi size o bilgileri okuturdum 🚬 vizyonsuzluk desen var .s.s
nan kaçıyo napıyımAlcatraza verme kedi medi çen. Bakamıyo![]()
Sahip çıkamazsan kaçar tabinan kaçıyo napıyım![]()
kediler köpek gibi değil ki olum. laf mı dinliyo pezevenklerSahip çıkamazsan kaçar tabi![]()
Sana geldiğimde evin içinde kaybetmiştin sen kediyi, kabul et sahip çıkamıyosunkediler köpek gibi değil ki olum. laf mı dinliyo pezevenkler
onu yapmayan kedi sahibi yok ki.Sana geldiğimde evin içinde kaybetmiştin sen kediyi, kabul et sahip çıkamıyosun![]()
Bakamıycan çocuğu doğurma, bakamıycan kediyi sahiplenme 💅 ben kapasitemi biliyorum tatlımonu yapmayan kedi sahibi yok ki.
her yere giriyorlar. işte beslemiş olsan anlardınç kedi beslemeyen de kedi hakkında konuşmasın lütfennnn![]()
aferin sanaBakamıycan çocuğu doğurma, bakamıycan kediyi sahiplenme 💅 ben kapasitemi biliyorum tatlım
Bak ne zamandir yazmıyordun jdjd böylePaylasim icin teşekkürler
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.