Cinselliği Öldüren O Yiyecek 😨

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Uzmanlardan sağlıklı cinsel hayata ilişkin çok önemli bir tavsiye geldi. Uzmanlar özellikle glikoz şurubuyla yapılan baklava ve tatlıların cinsel hayatı olumsuz ettiğini ve tüketilmemesi gerektiğini ifade etti.İnsan soyunun devamı için vazgeçilmez olarak görülen cinsellik, çoğu zaman sağlıklı beslenme ile paralel gidiyor. Bu nedenle de uzmanlar, insanların uzak durması gereken besinler hakkında sık sık uyarılarda bulunuyor.

GLİKOZDAN UZAK DURUN

Uzmanlar tarafından son yapılan uyarıda ise glikoza dikkat çekildi. Özellikle son dönemde tatlı fiyatlarının artmasıyla birlikte bazı işletmeler glikoz şuruplu tatlılar yapmaya yöneldi. Fakat uzmanlar, aşırı şeke yüklenen bu tatlıların cinsel hayatı olumsuz etkilediğini savunuyor.

Kendine Amerika'nın Mutlu Hormonlar Doktoru diyen Deborah Matthew, "Şeker oranı yüksek bir diyet cinsel hayatınız için o kadar da tatlı değil" diyor. Beyaz ekmek, unlu mamuller, cipsler ve şekerli içecekler gibi düşük lifli, yüksek oranda işlenmiş yiyecekler yemekten kaynaklanan kronik yüksek kan şekeri, birçok cinsel sağlık sorununun arkasındaki suçludur diyor

Glikoz içinde bulunan maddeleri sebebi ile vücutta yağ depolanmasına neden olur ve bu da kiloya sebebiyet verir. Böbrek taşlarının artmasına neden olur. Kalp damar rahatsızlıklarına ve damar sertleşmesine neden olur. Alzheimer hastalığının ortaya çıkmasına ve unutkanlığa neden olur

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
ben böle bi açıklama yapmadım.......................

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
kedi annesi olmak kolay değil
demi @Chen
Yaa Mart diyoz da benim kedi doğum yapıyordu diyorum daha emziriyor bişi olmaz yine doğuruyor

Seri üretim olayın mart ile ilgisi yok Mart ın adı çıkmış...

Ama insan üzülüyor işte @alcatraz bir defasında artık ellerimle dişari bıraktım öyle geniş takılan bir kedi anasıydım nfkdk

alcatraz

🍻
Elmas Üye
Yaa Mart diyoz da benim kedi doğum yapıyordu diyorum daha emziriyor bişi olmaz yine doğuruyor

Seri üretim olayın mart ile ilgisi yok Mart ın adı çıkmış...

Ama insan üzülüyor işte @alcatraz bir defasında artık ellerimle dişari bıraktım öyle geniş takılan bir kedi anasıydım nfkdk
martın adı cıktı tabii. yoksa martla cok da alakası yokmuş bi videoda denk gelmiştim.
neyle besliodun o kadar kediyi ?

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
martın adı cıktı tabii. yoksa martla cok da alakası yokmuş bi videoda denk gelmiştim.
neyle besliodun o kadar kediyi ?
Bebekleri annesi emziriyor

Annesini ben besliyorum sonra hepsi aniden büyüyüp evin içinde koloni kuruyor

Sütten kesilip mama ve tuvalet eğitimi verip sahiplendiriyordum

Üst Alt