Cinsel İlişki İsteğini Reddeden Karısını Dövdü

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Kayseri'de yaşayan bir adam, iddialara göre kendisiyle cinsel ilişkiye girmeyi reddeden karısına şiddet uyguladı. Mahkemesi görülen olayda, kadının da kocasına karşılık verdiğini söyleyip şikayetini geri çekmesi üzerine, şahsa sadece para cezası kesildi.

Yaşanan olayda, iddiaya göre B.K. ile kocası O.K. arasında cinsel ilişkiye girme meselesinden tartışma çıktı. B.K., eşi tarafından itilip, boğazı sıkılarak darbedildi. B.K., başını da kalorifer peteğine çarptı.

DAVA AÇILDI

Şikayet üzerine O.K. hakkında 'yaralama' suçundan dava açıldı. Kayseri 12'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşmasında sanık O.K. ve müşteki eşi B.K. hazır bulundu. Şikayetçi olmadığını söyleyen B.K., "Boğazımdan tuttu. Kafama darbe aldım. Ben de ona vurdum. Şikayetçi değilim" dedi.

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Belli bir kesim ne yazık ki evlenmeyi, cinsel ihtiyaçları rahatça giderebilmek için bir yoldan ibaret olarak görüyor. Resmi olarak karın olması, rızası olmadan fiziksel bütünlüğüne dokunma hakkını vermiyor.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Belli bir kesim ne yazık ki evlenmeyi, cinsel ihtiyaçları rahatça giderebilmek için bir yoldan ibaret olarak görüyor. Resmi olarak karın olması, rızası olmadan fiziksel bütünlüğüne dokunma hakkını vermiyor.
Bazı erkekler eğitilemez

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Üst Alt