Cinsel iliski de kadin adamı 27 yerinden bicakladi

Neşe Palamudu

Altın Üye

Stuttgart bölgesinden 26 yaşındaki bir kadın Ulm'da yargılanıyor.

İddiaya göre kadın, iddia edilen tecavüzlerin intikamını almak için erkekleri öldürmeye karar verdi. Savcılık ofisine göre, seri katil olarak ünlü olmayı amaçlıyordu. Akıl sağlığıyla ilgili bir rapor hala bekleniyor.

Temmuz ayında bir karar bekleniyor.

26 yasinda ki Kadin Sex yapmak icin bulustugu adami ilk önce Fantezi olsun diye yataga bagladi .
Sonra sigara icmek icin disari cikti.
Odaya geri döndügünde, kulakligini kulagina takip müzigini acip adami bogmaya calisiyor.
Bogmayi beceremeyince, adami bir bicakla 27 yerinden bicakliyor.

Dehseeeeet: )

Onun icin erkolar, kiminle bulustugunuza dikkat edin : )

@niyazlar SEN BEŞ BİNLİK ÇAY İÇİRİNCE BAŞINA BUNLAR GELMEZ DİMİ

A

Aldebaran

yorum yok, yapınca suçlu addeliyoruz. sadece aşağıya alıntı bırakıyorum.

-----------------------------
BKB - Faraji & Tezcan kitabının, cinsellik bölümünden
Borderline hastaların ilişkilerinde yaklaşma ve uzaklaşma, kendine zarar verme eğilimi çok görülür. Sevgi ve nefret, öfke ve suçluluk, yüceltme ve değersizleştirme şekliinde gelgitlere sık rastlanır. Farklı zamanlarda aynı kişiye, çok yoğun kızgınlık, sevgi ve hayranlık duyabiliir. Çünkü yaşamlarının ilk yıllarınnda, bebeklik ve erkenn çocukluk dönemlerinde kendi paylarına düşmesi gerekenden, çok daha fazla zorluk ve travma yaşamışlardır. Bazılarının ane yerine koydukları birdenn fazla bakıcıları olmuştur ya da anne; anne olamamıştır, baba;baba. Bir kısmı, ölüm ya da boşanma nedeniyle annnne babalarını kaybetmiştir. Fiziksel, cinsel ve duygusal olarak taciz edilmişlerdir. Çocukluk ve ilk gençlik yıllarında, yakınnn ilişkilerinde var olann dengesizlik ve tutarsızlığın yannında genellikle tacize ve şiddete maruz kalmışlardır. Borderline hastaların çoğunlukla sıra dışı cinsel yaşantıları söz konusudur ve istekli cinsel deneyimler, yaşıtlarına kıyasla erkenn yaşlarda başlar.

Dr. Haydeh Faraji & Prof. Dr. Ahmet Ertan Tezcan, Borderline Kişilik Bozukluğu, 2. Basım, s. 207.

Cherry

Elmas Üye
yorum yok, yapınca suçlu addeliyoruz. sadece aşağıya alıntı bırakıyorum.

-----------------------------
BKB - Faraji & Tezcan kitabının, cinsellik bölümünden

Mahkeme kararinda sahsin durumu gözden gecirilip , cinayet islerken hastaliginin bu gibi cinayetle tetiklediginin söz konusu olmadigini da ayni zamanda belirtmis.

A

Aldebaran

Mahkeme kararinda sahsin durumu gözden gecirilip , cinayet islerken hastaliginin bu gibi cinayetle tetiklediginin söz konusu olmadigini da ayni zamanda belirtmis.
video da komisyon görüyorum, almanya 'da mahkeme usûlü nasıl bilmiyorum ama bizimkinden kat be kat iyi olsa gerek. kadının bu hastalığı barındırması, tetiklemedeki bir mekanizma olmasa bile etkileyici bir faktör olabilir. bütünsel bakmak çoğu zaman kazandırır, arabayı çalışırırken ateşleme buji tarafıdan sağlanıyor ya da içerisinde yakıt yoksa ateşleme gerçekleşmiyor ama bütünsel mekanizmayı içerisiinde barındırıyor.

Cherry

Elmas Üye
video da komisyon görüyorum, almanya 'da mahkeme usûlü nasıl bilmiyorum ama bizimkinden kat be kat iyi olsa gerek. kadının bu hastalığı barındırması, tetiklemedeki bir mekanizma olmasa bile etkileyici bir faktör olabilir. bütünsel bakmak çoğu zaman kazandırır, arabayı çalışırırken ateşleme buji tarafıdan sağlanıyor ya da içerisinde yakıt yoksa ateşleme gerçekleşmiyor ama bütünsel mekanizmayı içerisiinde barındırıyor.

incelediklerini düsünüyorum.

Hersey hastaliga da baglanmamali,. öldürme bicimine dayanarak arastirmayi yapmislar zaten.

yani bir kez degil , kac kez bicaklamis. mantiken de düsünürsen aslinda nasil bicakladigini , az cok bipolari bilen ayni seyi söylerdi diye düsünüyorum.

Cherry

Elmas Üye

Kadının amacı seri katil olarak tanınmaktı. Kendisine borderline kişilik bozukluğu teşhisi konuldu. Mahkeme, kısmi kusur bulunmadığını tespit etti.

A

Aldebaran

Kadının amacı seri katil olarak tanınmaktı. Kendisine borderline kişilik bozukluğu teşhisi konuldu. Mahkeme, kısmi kusur bulunmadığını tespit etti.
ne demek " kısmi kusur bulunmaması " ? , bkb teşhisi konulmuş ama cinayet işlenirken bu hastalığın emaresi görülmemiş mi? demek.

Cherry

Elmas Üye
ne demek " kısmi kusur bulunmaması " ? , bkb teşhisi konulmuş ama cinayet işlenirken bu hastalığın emaresi görülmemiş mi? demek.

Bu, kişinin hastalığına rağmen, hastalığın sebep olduğu her türlü etkiden uzak, bilinçli bir şekilde eylemi gerçekleştirdiği anlamına geliyor.

Üst Alt