Soru ChatGPT bizi görüyor mu?

Lavinia

Platin Üye
Böyle bir video izledim kaydetmemişim ama denedim görüyormuş . 😱
Boynumda inci kolye vardı hiçbir görüntü vs göndermeden bildi 😳

IMG_2026.pngIMG_2027.png

Nobody

Teknik Admin
Yapay zekanın korkunclugu gittikçe artıyor ama kolaylığını kullanmaktan geri kalmıyoruz
Sadece ChatGPT mi
kamera açık olmadan izin vermeden direkt izlemesi yada bunu gizlememesi yapay zekanın açığı mı sence
Bazen youtube da bişey izliyorum. Telefonumda google asistan calısıyor söyleneni dinliyor ve dinlediği şeyi araştırıyor kafasına göre

Lavinia

Platin Üye
Bazen youtube da bişey izliyorum. Telefonumda google asistan calısıyor söyleneni dinliyor ve dinlediği şeyi araştırıyor kafasına göre

Google’da baktığın şeyin bütün uygulamalarda karşına çıkması gibi 😏 her yerden kuşatılmışız böyle olunca hangi birinden kendni sakınasın

Nobody

Teknik Admin
Google’da baktığın şeyin bütün uygulamalarda karşına çıkması gibi 😏 her yerden kuşatılmışız böyle olunca hangi birinden kendni sakınasın
Nokia 3310 alıcaksın en iyisi
Game Logo GIF by DFINITY

Zeki Müren göremiyorsa o da göremiyordur diyeceğim ama maalesef işin aslı öyle olmayabilir. Neticede webcam'in ışığı yanmasa dahi, izin alınmasa bile bir şekilde yollarla webcam üzerinden görüntü sağlamak mümkün. O yüzdendir bazılarının webcam'ları bantla vb. şeylerle kapalıdır. Telefon ön kameraları da bu duruma dahil.

O yüzden %100 özgür olmadığımız bu dünyada, hiçbir zaman %100 güvende de değiliz!​

forumtutkunu

Elmas Üye
yapay zekalar daha bebek gibi bilgileri işleyerek çalışıyorlar. Henüz korkmamıza gerek yok. 😀 bizi şimdilik reklam ve pazarlama için takip ediyorlar. 😀 her şeyin sanal olduğu bir düzene geçilirse sıkıntı o zaman başlar . Özgürlüklerimiz o zaman düşündürücü olur.Sanal vatandaşlık puanı falan 🤪

Üst Alt