chatgpt kimbilir daha neler neler görüyorBöyle bir video izledim kaydetmemişim ama denedim görüyormuş . 😱
Boynumda inci kolye vardı hiçbir görüntü vs göndermeden bildi 😳
Ekli dosyayı görüntüle 18153Ekli dosyayı görüntüle 18154
chatgpt kimbilir daha neler neler görüyor
Yapay zekanın korkunclugu gittikçe artıyor ama kolaylığını kullanmaktan geri kalmıyoruz
Bazen youtube da bişey izliyorum. Telefonumda google asistan calısıyor söyleneni dinliyor ve dinlediği şeyi araştırıyor kafasına göreSadece ChatGPT mi
kamera açık olmadan izin vermeden direkt izlemesi yada bunu gizlememesi yapay zekanın açığı mı sence
Bazen youtube da bişey izliyorum. Telefonumda google asistan calısıyor söyleneni dinliyor ve dinlediği şeyi araştırıyor kafasına göre
Nokia 3310 alıcaksın en iyisiGoogle’da baktığın şeyin bütün uygulamalarda karşına çıkması gibi 😏 her yerden kuşatılmışız böyle olunca hangi birinden kendni sakınasın
Nokia 3310 alıcaksın en iyisi
![]()
Ben denedim, seni görmüyorum foto at dedi
Üstümde ne var dedim, göremiyorum dedi.Görüyorsun işte kandırma beni deseydin bu kaç diye sor 😂
Üstümde ne var dedim, göremiyorum dedi.
Çok ısrar etti atmadım aldlffl
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.