Kapsül kahvem var sadecedoğru. kahveyi de @Alice yapabilir.
Kapsül kahvem var sadecedoğru. kahveyi de @Alice yapabilir.
Dün milletin içinde söylemek istemedim ama o çaydanlığan biraz kreç çözücü dök güzel bi yıka. O nasıl çaydı öyle @CaT
Benimkii papatya olsun pliiiiis
Benim oldugum ortam da yine birileri bensiz cay demliyorrBugün de ça yapicMmm malum havalar buzzz 🥲
Kabul 🤝Kapsül kahvem var sadece
biraz daha uyumak istiyorumsinirlimisin bugün 🫣🫣 yoksa sadece papat ya sevdiginden mii
Benim oldugum ortam da yine birileri bensiz cay demliyorr
![]()
biraz daha uyumak istiyorum
Yanlış numarayı aramış amcanın biri erkenden
ben bazen böyle hata yapıyorum işte... En güzeli ssalonda sessizded şarjda bırakmakAh o amcalar 🚬 benim telefon uçak modunda acil bisey olursa evden alo desinler, numaram varsa lsldls
Doğum günün ne zaman sana bi çaydanlık alayım :)Seni döverim, simdi köseye cekip mi söyledin skhsjshss
Bi de varyaa daha cumartesi kirec söktüdümmm
ben bazen böyle hata yapıyorum işte... En güzeli ssalonda sessizded şarjda bırakmak
Doğum günün ne zaman sana bi çaydanlık alayım :)
Hediye almak mesele değil de . Onu nasıl göndereceğiz ? :)13. Mart :)
Hediye almak mesele değil de . Onu nasıl göndereceğiz ? :)
Eminim sıcak suyu kafana dökecek çaydanlığıda üstüne ekleyecek @CaT ..:)
Bu konu naziktir bayanlar için benden söylemesi..
Uzun ömürlü mutlu yaşamak (özellikle kazasız..) bunlara uyacaksın..Bu adam kadinlardan anliyor, benden söylemesi :)))
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.