filmi izlemeyeceğim ama afişi dikkatimi çekti. sol arkada eşi ve kızları var. susurluk kazasında ise koko çekerken metresiyle birlikte ölmüştü, böyle de sadık bir eşti. acaba filmde bu sahne var mıdır?
40 yıl evvel bahçelievlerde yoldaşı haluk kırcı'nın itirafları dahilinde 7 tipli ôğrencinin boğazlarının telle boğdurularak öldürülmesinin birinci faillerinden. nitekim uyuşturucu kaçakçılığından tr mahkemelerinden mahkumiyeti var. dönemin karanlık yapılarına tetikçilikle hizmet etmesiyle ünlü, halk kahramanı diye palazlanması ve günümüz milliyetçi rüzgarına kapılan genç kuşaklara rol model olarak sunulması baya talihsiz bir olay, yazık.
kuşku yok bunun öldürülmeside yine onu kullananların işi, emir hep aynı yerden. nitekim yine diğer yoldaşı mehmet ağar servetine servet kattı milletin malına mülküne çökerek, diğerleri ise açlıkla terbiye edildi çürüdü, bunun gibi ateşli olanların ise fişi çekildi.