Hiç de bileee 😂
Mesaj yerine ulaşmış, eline geçse bak nasil çapkın olur abuzer ((:
Hiç de bileee 😂
Avucunu yalar hatun falan almıycam ona 🤣Mesaj yerine ulaşmış, eline geçse bak nasil çapkın olur abuzer ((:
Avucunu yalar hatun falan almıycam ona 🤣
Daha önceki kuşuma hatun aldığım gün beni sattı, bana gelmez oldu 🤣Ah kıyamam, böyle olamayacak yani Abuzer
![]()
Daha önceki kuşuma hatun aldığım gün beni sattı, bana gelmez oldu 🤣
Sen yalnızsın diye onun ne suçu var. Bırak sevsin sevilsin. Kıskanma.Daha önceki kuşuma hatun aldığım gün beni sattı, bana gelmez oldu 🤣
Beni sağduyuya davet etmez misin? Yoksa yine ilk fırsatta arkadaş alacağım Abuzer'e 😂Sen yalnızsın diye onun ne suçu var. Bırak sevsin sevilsin. Kıskanma.
Hah böyle beni düşünün şımarayım🤪Üzüldüm bak şimdi, ozmn birak yalnız kalsın 😏
Sedat çilekeş olur ve genelde ağır abi bıçkın delikanlı SjsjsjsMurat
Hakan
Sedat
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.