Özür dilerim hani varya bilale anlatır gibi mevzusu ondan şey ettimHaha kıyamam düzeltmiş 🤪
Özür dilerim hani varya bilale anlatır gibi mevzusu ondan şey ettimHaha kıyamam düzeltmiş 🤪
Ya ne özürü ponçik, ben zaten nasıl bilirsiniz dedim çevrenizdeki bilal'leri 😅 o dediğini de bilmiyorum zaten 😅Özür dilerim hani varya bilale anlatır gibi mevzusu ondan şey ettim![]()
Hatçaserce nin ismi ne acabaaaaa
leyla veya berfin degildir umarim cunki düşerim sjshshsh
ciddden kiz solesene ismini dlga gecme be
Öpücük kimeydi peki onlara mı bize mi 🤪🤪Yöööö nadir ve özel erkekler var 💋
Biskolata erkeğinin dudak kenarına idi o öpücük 🙄Öpücük kimeydi peki onlara mı bize mi 🤪🤪
Hiç de bileee 😂Abuzer?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.