Can
Murat
Emre
Murat
Emre
Adı üstünde özgür takılıyor demek 🤣Özgür full çekiyor çapkınlıkta Sjsjsj
Birde ben hiç esmer özgür görmedim ya kumral yada sarı SjsjssjAdı üstünde özgür takılıyor demek 🤣
Ben bir öğretmen arkadaşı biliyorum öyle, hem esmer hem kel hem kısaydıBirde ben hiç esmer özgür görmedim ya kumral yada sarı Sjsjssj
Kısa ve kel nahoş ifadeler sus JsjssjBen bir öğretmen arkadaşı biliyorum öyle, hem esmer hem kel hem kısaydı
Pardon boyu normalin altında ve saç kısmında açıklıklar vardı 🤪Kısa ve kel nahoş ifadeler sus Jsjssj
Kenshi var olduğunda beni bi çağırır mısın? 😉Pardon boyu normalin altında ve saç kısmında açıklıklar vardı 🤪
Tamamdır aklımda :)Kenshi var olduğunda beni bi çağırır mısın? 😉
Hesabım var Sjsjsj
Alileri iyi bilirdim, onlar da mı öyle?ya Ali ?
Hıhı :)Mal desem ayıp olurmu Sjsjjs
Haha kıyamam düzeltmiş 🤪Bilaller iyidir Sjssj
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.