Şamdan dergisinde ne vardı?büyüklerin çocukluklarını da bilirim, şamdan dergisi çıktı mı diye bayiye koşarlardı.
Şamdan dergisinde ne vardı?büyüklerin çocukluklarını da bilirim, şamdan dergisi çıktı mı diye bayiye koşarlardı.
Bunu yalarken görse annen ne der?o degil anne babamla da izleyemez oldum artik hep biseyler cikiyo ksjksjfk
aysun kayacı oluyor du mesela bazen hahahhaŞamdan dergisinde ne vardı?
Söyleşi mi yapmişaysun kayacı oluyor du mesela bazen hahahha
sanattan edebiyattan felsefeden bahsederdi, abilerimizde okurdu, bugünkü çoluk çocuğun babası olan abilerimiz. Bu ergenlik sancılı bir süreç tabi. Bayan değişik bir sektöre yönelmiş gibi. Haber sunmaktan sıkıldı belkide.Söyleşi mi yapmiş
Bana şu karikatürü hatırlattı :ddusunsenize eve giriyorsunuz bu kadin sehpayi emiyor.
Bunu yalarken görse annen ne der?
töbe töbe kübra ne izliyorsun degistir sunu der. senin annen ne derdi?
Sevgili chen amin 😁Allah’ım kınamayacağim başa verme
Aşk olsun ama...Bu başlıkların artık bir nevi forumun Haydar Dümeni misali sizden çıktığını anlıyorum hemen .d
Aşk olsun ama...
Sanki mankeni ben mi yaladım
Onun da yapraği dökülmüşEvet haklısın haksızlık yaptım :/
bi çiçek🥀
Teşekkürler biraz naziksinTamam dur geri yapıştırayım
🌹
Teşekkürler biraz naziksin
Ya biri bu kadına yoklukta demiş demek ki "Sen varya ölüyü diriltirsin" diye bu da denemiş herhalde..Amaççç?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.