dk 1 gol 1 mk ben gidiyorum :/
Dur gitme be biraz geyik yapak hehdjc
dk 1 gol 1 mk ben gidiyorum :/
Şu siktimin şeyini kıt aklınıza sokun, her ufak tartışmada userin yok muhabbeti yapacak kadar düşecekseniz ve beğenmiyorsanız siktirin gidin SENDE DAHİL, ya da boş userin yok muhabbeti yapmayın bana. Birilerini banlamıyor olmam user kaybetme korkusu değil (zaten seninde dediğin gibi kaç kişi varda öyle bir korkum olabilsin?) yıllarca salak saçma adminlerin egolarını tatmin etmek için attığı banları en iyi ben bildiğim içindir.
O wow cok sert.
Üstelik tartismadik.
Sen yalaka dersen karsiligini alirsin.
Iste bu sktir git demen de o begenmedigin adminlerin davranislari.
Senden zittin sene bi bok olmaz.
Kinadigin seyleri yapmaya devam et.
Özür dilerim.
Tamam sktir olup gidiyorum.
Iyi forumlar.
çekirdek alayım mı?
Ben o kıyasladığın adamlarla bir olsaydım sen "ay götüm" dediğinde banlanmıştın, kaç kere seni kışkırtıp banladıklarını ben biliyorum. Reklam yap, user topla deyip burayı aşağılarsan nasıl bir cevap verebilirim sana? buranın kuralları bu bu bu beğenmiyorsanız çıkın gidin demiyorum çıkıp. Benden bir cacık olmayacağı kanısına yıllar sonra şuan mı varabildinde şuan söyleyebildin? bugüne kadar hiç böyle bir düşünceni dillendirdiğini görmemiştik demek ki insanların tavırlarına onların hakkında çıkarım yapıyorsun bundan önce benim hakkımda söylediklerini net hatırlıyorum çünkü.
🐍çok şükür bugünleri de gördük. forum, forum olma yolunda emin adımlarla gidiyor.
şaka bir yana, büyütülecek bir şey yok, bozulmasın keyfimiz.
Of kes ya.
Kaos istediler verdik iste.
Bizim normal diyalogumuz hep böyleydi zaten.
Ya Mert ben ne zamandan beri baskalarinin kafasina göre gitmisim?
Aramiza buzluk girmis ama bu sohbetden sonra halen alev alev misiz.Onu anladim.Atistik iste.Hem yalan mi söyledim.Ne atar yapion sjsksksl
Haturladiklarini unutma.
He sözümün eri degilim cünkü kadinim.
Sözünün disisi ise deseydin belki girmezdim.
Hadi gel koklaşak.
Canis iyi ki geldin yoksa uzaktan uzaktan laf sokusacaktik bu çoparnan.
off davranışa bak elitlik akıyor yaa canımsın <3
Yok ,a sadece sevgi akiyor bu dangalak anlamiyor.
Nasilsin Erkal?
Zeynep seni hergün soruyordu.ddd
Aynı canım ya nolsun covid bahanesiyle eve kapandık iyice adsjfjsdf
sen nasılsın zeynepciğim napıyo![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.