Canımı Sıkan Şeyler...

Chen

🎈
Forum Sorumlusu
Malumunuz üzere sosyal medya kaydırmadan günü tamamlayamiyoruz ve ben de! ilgi alanlarıma göre akışa düşen bazı videolar oluyor. Oo ne güzel manzara buraya gidilir diye izliyorum, izliyorum, izliyorum... Video bitiyor konum yok adres yok hangi şehirde o bile yok

• Buraya gelmeyin pisletirsiniz vii vii vii :K67ısa8ke8s:pislik miyiz biz ya!
• Konum isteyene DM den atarım. DM den attıkların eline çöp poseti mi veriyorsun

Bir siz görün zaten iyi ki bir yer buldunuz aman paylaşmayın

Neyse çevremizi temiz tutalım Allah aşkına yaa kızıyorum amaaaa ben de yerlerde Bebek bezi, pet şişeler, gıda ambalajları vs görüyorum az insan olun

İnsan hiç mi vatanını sevmez ...

Era

I Amar Prestar Aen
Bronz Üye
YabandaYabancı adında İnstagram kanalım var. İşim nedeni ile pek ilgilenemedim. Bende işimden bulduğum fırsatlarda dağ bayır gezer saf güzel yerler keşfederim.

Albatros

Sonradan Sarıysa Ticaridir.
Gümüş Üye
Dün bir video haber ile karşılaştım. Yanlış hatırlamıyorsam Samsun'da bir tren veya tramvay geçidine hızla koşan küçük kızı güvenlik görevlisi son anda yakalayıp kurtardı. Annesi arkadan yetişti. Olayın başlangıcı nasıldı bilinmez ama sözden anlamıyorsa sokakta elini bırakıp koşan çocuğun ağzına bir tane patlatın. Ansızın kaybolma, kaçırılma tehlikesi de var canından olma tehlikesi de var. Benimde buna canım sıkıldı. Vahşi görünüyor yazdığım belki... Çocuklara bu kadar özgürlük tanımayın. Çocuk çocukluğunu ve bu hayatta kurallar olduğunu bilerek büyümesi gerek. Bu kadar şimdilik

Piraye

Altın Üye
Yeni toparlayıp temizleyip, pakladigin eve az sonra dışarı çıkmak için olan yaptığın halde davetsiz çatkapı akraba gelmesi. Çok canımı sıkıyor

Era

I Amar Prestar Aen
Bronz Üye
Nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
1 saat süren dereceli maçı içim bayıldı

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
Begene bayıla aldığım şeyin eve geldiğinde defosunu görmek.... Küfürbaz Sam gibi oluyorum sonra

Üst Alt
🎧 DJ Paneli