Çalıştığı yerle alakası olmayan garson

alcatraz

🍻
Elmas Üye
ne kadar da yardımcı oldu... en sevdiğim hizmet tipi (!)

alcatraz

🍻
Elmas Üye
Bunların bide mağaza tipleri var 😄
bazı apayrı sıkıntılı yaa. hele ki ters gününe denk gelirsen, suratına bakmıyor. soruyon cevap vermiyor.

ben birisine dedim ki "bu dar gibi, denemek istemedim sizce bi tık büyüğünü mü alayım yoksa kalıblarınız büyük mü?" dedim. suratıma bakması ve konuşması 5 saniye delay oldu zaten ve günün efsane repliği geldi
"denemeden bilemezsiniz".

....
bak bu cevaba okeyim, ama o bakış ve bu cümleyi kullandıktan sonra götünü dönüp gitmesi zoruma gitti :T:

tişört ucuz ve güzeldi ama aldım onu aksdjaskdas

Lavinia

Platin Üye
bazı apayrı sıkıntılı yaa. hele ki ters gününe denk gelirsen, suratına bakmıyor. soruyon cevap vermiyor.

ben birisine dedim ki "bu dar gibi, denemek istemedim sizce bi tık büyüğünü mü alayım yoksa kalıblarınız büyük mü?" dedim. suratıma bakması ve konuşması 5 saniye delay oldu zaten ve günün efsane repliği geldi
"denemeden bilemezsiniz".

....
bak bu cevaba okeyim, ama o bakış ve bu cümleyi kullandıktan sonra götünü dönüp gitmesi zoruma gitti :T:

tişört ucuz ve güzeldi ama aldım onu aksdjaskdas

Aaa hiç gelemem o yorum yapılacak darlarım o olmazsa rastgele müşteriye sorarım yine kendi bildiğimi okurum orası ayrı jsjdjfc

Kesin erkektir o kadınlar öyle yapmıyor pek 😄😄

alcatraz

🍻
Elmas Üye
Aaa hiç gelemem o yorum yapılacak darlarım o olmazsa rastgele müşteriye sorarım yine kendi bildiğimi okurum orası ayrı jsjdjfc

Kesin erkektir o kadınlar öyle yapmıyor pek 😄😄
kadındı askdjasd
sorsam "niye yardımcı olmadın" diye kesin şey derdi "erkekler salaksınız çünkü" aksdjaskdas
öyle bi tripli baktı çünkü asdkjas

Lavinia

Platin Üye
kadındı askdjasd
sorsam "niye yardımcı olmadın" diye kesin şey derdi "erkekler salaksınız çünkü" aksdjaskdas
öyle bi tripli baktı çünkü asdkjas

Kesin sevgilisiyle yeni kavga etti o zaman feminizm derneği başkanı gibi oluyoruz shjdjcv

Üst Alt