Planım, cehennemin kapılarını ardına kadar kapatmak :)Sorunda o
Forumda tanıttığın kadar tanıyorum.
Kapı acmazsin, çanta taşımazsın, sandalye çekmezsin. Arkada olarak planın ne?
Aklımda deli sorular.
Önce hepimizi mi atmak niyetin?Planım, cehennemin kapılarını ardına kadar kapatmak :)
Plana sadık kalÖnce hepimizi mi atmak niyetin?
Katılıyorum.Ben bir annenin calismasina karsiyim ya.
Cocugun mental olarak saglikli bir gelisimi icin, annenin en azindan ilk 3 sene cocugu ile kopuksuz bir sekilde bir iliski kurmasi lazim.
Videoyu izlemeden yorum yaptim.
Aşkımız buraya kadarmışbeni çalışmasan da naaapçan
benden fayda yok
Ahaha komiktiEv hanımlarının 1 günü;
Saat 9.00 uyanış
10.00 Müge Anlı
12.00 Çağla Şikel ile sağlıklı günler
15.00 hımm akşama ne yapsam
16.00 Menemen ( tembel kadın yemeği)
17.00 Zuhal Topalla yemekteyiz
18.00 İşten gelen kocaya yakarış( bugün evde canım çıktı)
Neyin ne olduğunu hepimiz biliyoruz. Evde oturup, hediye çikolata ohh gelsin takılar gitsin şaneller çiçekler eksik olmasın geçin kaaaardeşim bunları
Hayat mücadele ise herkes edecek keyif ise herkes sürecek
Neyin ne olduğunu hepimiz biliyoruz. Evde oturup, hediye çikolata ohh gelsin takılar gitsin şaneller çiçekler eksik olmasın geçin kaaaardeşim bunları
Hayat mücadele ise herkes edecek keyif ise herkes sürecek
O zaman sizde doğurun
ÇALIŞMAYIN
Benim ki böyle değil hiçEv hanımlarının 1 günü;
Saat 9.00 uyanış
10.00 Müge Anlı
12.00 Çağla Şikel ile sağlıklı günler
15.00 hımm akşama ne yapsam
16.00 Menemen ( tembel kadın yemeği)
17.00 Zuhal Topalla yemekteyiz
18.00 İşten gelen kocaya yakarış( bugün evde canım çıktı)
Benim ki böyle değil hiç
😃😀😄
Benim günlerim hareketli geçiyor evet .Sizin durumunuz şahsına münhasırdır eminim sevgili @seda29 , buna hiçbir şüphemiz yok elbette.
Normal olan her durumu anormalleştirdik mi sanki ?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.