Aşık ol sen hepsini gömme kadınların yineYine ben forumda yokken yüklenilmiş bana.
@Frenk sıkıntı yok aşık felan değilim. Akşam bi iki kadın gömmek için konu açarım rahatlarız
Hayırdır gardın düşmüş?Aşık ol sen hepsini gömme kadınların yine
Butun kadinlar ayni mi yaniBir kadin bir günde vazgeçmez. Bunun icin uzun süre savasmistir..
Bakti olmuyor sonra vazgecer..
Erkekler odun olduğu icin bunu anlamaz: ))
Siirlerden anlamiyorsun..
Adonisin bile yok: ))
Kitap bile okumuyorsun..
Nie agliorsun 😜😇 @Es1967
KatılmıyorumÇabanızı göremediği zaman, boşa kürekektiğini anlar. Bir kadının hayattaki önceliğiyken umursanmamayı başarıyorsanız, tavrınıza bakın derim.
Olabilir, sen erkek olduğundan aynı fikirde değilizKatılmıyorum
Ablana ev vermeyeceksin yani :)) sen de bayram ettinBizimkiler barıştılar en azından![]()
Kira gelirlerime Allah zeval vermesinAblana ev vermeyeceksin yani :)) sen de bayram ettin
Amin amin kaç evin varKira gelirlerime Allah zeval vermesin![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.