Bir insan kedisine niye oyuncak tabanca alir ki?Hepsini çöpe attım oynamadı, kâğıdı top yapıyorum onu oynuyo ama deli.
Gizli bir psikopat oldugunu biliyordum zaten.
Bir insan kedisine niye oyuncak tabanca alir ki?Hepsini çöpe attım oynamadı, kâğıdı top yapıyorum onu oynuyo ama deli.
Öyle bişi değil süri ben aldım bizimki oynuyo küçük puf tüylü toplar fırlatıyorsun 🤣Bir insan kedisine niye oyuncak tabanca alir ki?
Öyle bişi değil süri ben aldım bizimki oynuyo küçük puf tüylü toplar fırlatıyorsun 🤣
Zeynepte ben çok eğlendi oynadı diyince almıştı 🤣
Bir insan kedisine niye oyuncak tabanca alir ki?
Yaaaa krlglwpmgşelg![]()
Sizi hayvanlari koruyalim dernegine sikayet edijim.
O ne ben bilmiyorum sen nerden biliyon 🤣🤣🤣Sanki kalaşnikof aldık
Bennim kedi bunu alip,beni hedef alir.
Iste diyorum ya..O ne ben bilmiyorum sen nerden biliyon 🤣🤣🤣
Yoksa sen wpflpemf
Bende rizeliyim ahahhahaha bana kötülüyo hahahah annemde trabzonlu hahahahIste diyorum ya..
Bu karadenizlilerin kaninda var nunum..
Uzak duralim
Yalnız Nunu da Karadenizli…Iste diyorum ya..
Bu karadenizlilerin kaninda var nunum..
Uzak duralim
Ikinizi de bosuyorumBende rizeliyim ahahhahaha bana kötülüyo hahahah annemde trabzonlu hahahah
Ay güldürdün beni
Bırakmayız ki seni gidemennn 🤣🤣🤣🤣Ikinizi de bosuyorum
Bana söyle kedisi ile sirtaki oynayan biri lazim..
Nedir bu karadenizlilerden cektigim...yoksa bu bi isaret mi?Bırakmayız ki seni gidemennn 🤣🤣🤣🤣
Sirtaki oynayan birini bulursan öyle düğün davetiyesi isterim 🤣
seni bu tarafa alıcam çok uyumlusun karakter olarak…Nedir bu karadenizlilerden cektigim...yoksa bu bi isaret mi?
Kediye bir tabanca...daha neler duyacagim bakalim.
Hayaller gercekler nunum..
Ben kediye aldığım şeyleri aratım sana alışverişli konudan 🤣🤣🤣🤣Nedir bu karadenizlilerden cektigim...yoksa bu bi isaret mi?
Kediye bir tabanca...daha neler duyacagim bakalim.
Hayaller gercekler nunum..
En sevdiklerin de bunlar…Genelde Sinandigim insan burçlari
1.Akrep
2.Aslan
Sekil a da görüldügü gibi.
Hiç böyle düşünmemiştim hahahaaahahdAy düşünsene misafir varken iç çamaşırını almış gelmiş salona 🤣🤣🤣🤣 rezillik
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.